razvan wrote:comentariu putin rautacios la inceput...
pai la primul erati incepatori, la al doi-lea deja ati trecut la avansati

Comentariul meu nu este rautacios, deoarece fac acvarii de diferite marimi de mai bine de 10 ani, si de fiecare data cand am fost
nevoit sa folosesc Bison am injurat la maximum.
razvan wrote:din ce ai scris tu, nu rezulta de ce e unul mai bun decit celalalt, si e foarte posibil ca "exemplul" dat de mine mai sus sa fi functionat
ceeace spui tu se refera la 2 acvarii facute unul dupa altul, cu aceeas "echipa", dar cu silicoane diferite? din practica si eu am observat ca un acvariu, cu cit e mai mare, cu atit (parca) se face mai usor.
DECI

revenind la behaitoarele noastre

cu ce te-a ajutat DB si cu ce te-a incurcat B???
Bisonul fiind extrem de moale, trebuie sa fixezi geamurile cu tot felul de obiecte sa nu o ia la vale, si sa prinzi colturile cu SCOTCH (sau WHISKY dupa preferinte :sic: ). In schimb la DenBraven lucrurile stau exact pe dos. Este mult mai vascos (a nu se confunda cu ideea gresita ca face POJGHITA, NU este adevarat) si geamurile unui acvariu cum le prinzi din prima mana, asa stau cuminti fara sa o ia la vale. Numai in ultima luna am avut placerea sa fac impreuna cu un prieten (aT) pentru uzul nostru comun 3 acvarii de 150x50x40 (fara intarituri

) si pot sa spun ca la fiecare 2 minute ne felicitam reciproc ca NU am mai folosit Bison.
In alta ordine de idei, acvariile mai sus mentionate, au fost umplute cu apa in 14 ore de la lipire, (au fost gata seara pe la 20:00, si le-a umplut la 10:00 a doua zi). Deci si timpul de uscare definitiva este extrem de bun la DenBraven.