|
Salutare!
Se vand urmatoarele produse, de preferat in Satu Mare :
* Pompa de aer "Resun AIR-3000" cu 2 iesiri, 3L/minut. A fost folosita in jur de 2 luni la un acvariu in care tineam pui de guppy, deci practic e noua.
Pret : 20 RON
* Pompa de aer "Hailea ACO-2205" cu 2 iesiri, 2x2L, cu debit reglabil. Pompa este nefolosita, nou nouta!
Pret : 30 RON
* Filtru intern "Hailea HL BL 700", debit de 690L/ora pentru acvarii intre 70-250L, insa eu l-am folosit cu succes la acvariul meu de 64L. Are cartus filtrant cu 2 medii de filtrare (carbune activ + burete), carbunele activ l-am schimbat pe burete fiindca aveam acvariu plantat. Spraybar + sistem de directionare a apei. A fost folosit 7 luni.
Pret : 25 RON
* Filtru intern (powerhead) "Boyu SP-1800 II", debit 700L/ora. Lipseste buretele care se ataseaza pentru filtrare, deoarece eu l-am folosit doar pentru umplerea acvariilor cu apa curata. Se poate folosi pentru diverse lucruri : pomparea apei, recircularea apei, filtrare, oxigenare, cascade, etc. Folosita de maxim 10 ori, se prezinta ca noua.
Pret : 25 RON
* Incalzitor "Resun Rising Heat 150W" pe care l-am cumparat crezand ca voi avea nevoie de el, iar apoi am observat ca acvariul de 64L isi mentine temperatura de 25-26*C si fara ajutorul incalzitorului. A fost folosit in jur de 2 saptamani.
Pret : 20 RON
* Acvariu tip cub, 40x40x40 cm, 64L, confectionat din sticla de 6mm si silicon transparentm lipit frumos, fara exces de material. Are banda izolatoare neagra pe margini fiindca imi placea ca design, insa se poate da jos foarte usor, si nu lasa urme.
Pret : 55 RON
[b]Preturile nu sunt negociabile, rog si ofer seriozitate! Pozele pentru 3 produse sunt atasate anuntului, fiind limita maxima de atasamente, restul le trimit la cerere.
Dupa cum am mentionat si mai sus, produsele se vand de preferat in Satu Mare, cu predare personala, insa trimit prin intermediul curierului oriunde in tara, cu conditia ca taxele de transport sa fie achitate de catre cumparator.
|
|
|
|