[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
comportament de lamurit  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
negru
Junior member

IP:

salut,
am o rugaminte sa imi expicati si mie va rog comportamentul unui peste (plecostomus) marime aproximativ 20 cm. In acvariu (60l) am o piatra, pe care sta si o apara de ceilalti pesti (Xifo si carasei), chiar alergindu-i si pe unii lipind ventuza de ei. plantele de linga piatra sunt tot ale lui nu se poate apropia nici un peste, doar melcii se duc fara probleme acolo.
pls help
[Yahoo!]
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

probabil e exceptional de stresat de ceilalti pesti, si s-a atasat de piatra aia. ce cauta un pleco in acvariu de 60 de l ?

image
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

negru wrote:salut,
am o rugaminte sa imi expicati si mie va rog comportamentul unui peste (plecostomus) marime aproximativ 20 cm. In acvariu (60l) am o piatra, pe care sta si o apara de ceilalti pesti (Xifo si carasei), chiar alergindu-i si pe unii lipind ventuza de ei. plantele de linga piatra sunt tot ale lui nu se poate apropia nici un peste, doar melcii se duc fara probleme acolo.
pls help

1. Pleco. Citeste articolul cu atentie si poate vei renunta la el -acvariul este mult prea mic.
2. Sper ca totusi nu vei asocia carasii cu xifo. In primul rind nu e loc pentru carasi in 60ll, iar daca mai adaugi si xifo, se va lasa cu bataie. :scrima:
negru
Junior member

IP:

nu se bat xifo si carasi ca sunt mici, dar cred ca pleco a ajuns la maturitate si asi fi curios sa stiu care e mascul si care e femela.
multumesc pt info, o sa ii pun in ceva mai mare 100l dar mai tirziu.
[Yahoo!]
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

un pleco matur NORMAL are cam 35-40 de cm.
ei depun sapand un tunel de mal, aproape de suprafata apei. asa ca sincer nu prea conteaza ce sex are al tau, doar daca dispui de o piscina corespunzatoare. oricum este greu de sexat un pleco, in afara de timpul de depunere.

image
[Yahoo!]
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

am gresit si suna cam ciudat... un tunel in mal (mal fiind noroiul ala, nu mal cu referire la malul apei.)

image
[Yahoo!]
fish_lover
Member

IP:

pai dak eu am de 50 de l si abia imi incap 18 pestisori tie cum vrei sa-ti incapa un peste de de 20 cm care e 1/3 din lungimea bazinului?

WELCOME to FISH land
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: