Bunaa! Iti urez succes cu noul tau acvariu

Sunt noua pe aici, tocmai ce mi-am facut cont acum 10 minute . Imi poti spune si mie te rog cum postez un nou subiect de discutie?

Sau .. din moment ce cred ca te pricepi si ca ai destula experienta in acvaristica, poate ma ajuti tu cu ceva.
De Craciun am primit un acvariu si acum doua zile l-am umplut cu apa [ statuta 2 zile jumatate ] . Am primit si cativa pestisori, 2 guppy, 2 zebre portocalii si 2 neoni. Unul dintre neoni are abdomenul umflat si nu prea se comporta normal. Adica se da peste cap si nu prea poate inota. Din cate am citit eu, ar putea fi vorba despre o hidropizie. Nu cer remedii pentru ca am cam citit despre ce este vorba si deocamdata nu am acvariu-spital si sulfat de cupru sau ce mai zicea pe acolo. Vreau doar sa stiu daca este contagioasa boala si cam cat timp mai are..

Multumesc pentru raspuns :*
Editat de stefanp: Am impartit eu topicul in care ai postat, pentru ca era un topic cu un subiect diferit. Dupa ce citesti regulamentul, te asteptam cu un topic la "Despre noi"; de asemenea te rog sa completezi locatia in profil.