[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutari din Timisoara  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
gogutzzzu
Unripe member

IP:

Salutare tuturor !!!
ma numesc Ionut sunt din Timisoara. sunt incepator in acvaristica (aprox din 20 decembrie 2013). Acvariul l-am achizitionat de la cumnata mea, iar ulterior l-am "redresat" cu ajutorul unor sfaturi intalnite pe forum in sectiunea "incepatorilor". Mai exact am scapat de invazia de alge, melci si de o moarte subita a mai multor pesti.
Este vorba de un acvariu de 120 litri, filtru ( einheill, nush exact ce model) si acel incalzitor cu termostat. Acvariul este amplasat pe hol si are in dotare 2 neoane.

Despre asta este vorba : http://www.youtube.com/watch?v=29UeT2U3sI8&feature=youtu.be

Ape limpezi sa aveti !!

Ape limpezi sa aveti !!
[WWW] [Yahoo!] aim icon [MSN] [ICQ]
tlpcrys
Member
[Avatar]

IP:

Bun venit. Wow ai acolo un mixaj de pesti. Pare cam prea populat. Niste plante ar fi bine venite
[Yahoo!]
stoicaalex90
Junior member
[Avatar]

IP:

Bun venit.

Arata bine foarte multe specii de pesti. Si eu am facut aceiasi greseala, iar acum ma voi axa pe 2-3 specii de pesti.

Faptul ca gresesc nu imi confera natura umana, doar reciproca este adevarata.
volts
Member
[Avatar]

IP:

Scoate colantul de pe spate

Natura face toti banii !
0760 436 110
[Email] [Yahoo!]
simpfzoli
Membru de baza

IP:

salut si bine ai venit. ce sa zic interesant mai mult de cit frumos. in primul rind eu as lua jos posertul ala din spate ca nu se potriveste(este marin si lipit aiurea) in al doilea rind ai prea multe decoruri scoatele si pe acelea si incearca sa mergi pe decoruri mai naturale de ex, lemn. mai rareste putin din numarul de pesti si adauga citeva plante naturale. bine astea sunt doar pareri , tu decizi si faci ce vrei
[WWW] [Yahoo!]
Ancamarketing
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu stiu cum il puteti incuraja si sa i spuneti ca arata bine.
Nu arata deloc natural si e departe de a fi bine.

In primul rand scaote autocolantul de pe spate, pune unul simplu, schimba pietrisul cu unul natural, nu colorat, in natura nu ai sa vezi niciodata asa ceva, si scoate porcariile alea de decoratiuni, pune ceva buturugi si plante naturale.

La capitolul pesti ai o adevarat ciorba, forte multe specii care nu sunt compatibile intre ele: ai scalari, gourami, tetrazone tiger, tetrazone verzi, neoni, guppy etc.
Lasa doar speciile compatibile intre ele daca vrei sa nu inceapa sa moara pestii sau sa se omoare intre ei.
Nu e bine deloc, e foarte artificial, aproape nimic nu e natural in afara de apa.

"Valoarea omului se masoara dupa greutatile pe care el le invinge." Voltaire
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: