[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Maternitate sticla  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
opaliu
Member

IP:

Am nevoie urgent de o maternitate ,am una dar e neciclata iar fata mea xipho e "cu burta la gura" si pina se cicleaza maternitatea as vrea sa ma sfatuiti cum as putea sa fac o maternitate dinr-o sticla plastic(pet).O sa fie primii mei puiuti .Multumesc.
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Ia "maternitatea" aia pe care o ai deja, bag-o in acvariu si pune femela de xifo inauntru!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Poti comanda una (nu e scumpa) sau sa improvizezi din ce ai la indemana:

http://www.emag.ro/maternitate-jbl-n-box-4014162615022/pd/DTBCJBBBM/

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
AdrianMar
Senior member
[Avatar]

IP:

opaliu wrote:Am nevoie urgent de o maternitate ,am una dar e neciclata iar fata mea xipho e "cu burta la gura" si pina se cicleaza maternitatea as vrea sa ma sfatuiti cum as putea sa fac o maternitate dinr-o sticla plastic(pet).O sa fie primii mei puiuti .Multumesc.

)),asa ceva mi-am facut eu ).
Iei o sticla,preferabil una colturoasa,patratoasa si ii tai o latura!
Latura asta va sta deasupra apei si pe aici vei avea acces la pui.
Apoi tai fundul dopului,astfel incat sa ramana numai filetul,apoi ii pui pe filet o bucatica mica de plasa de tantari,sau ceva sa nu iasa puii,dar sa poata circula apa.
Iei niste ventuze de la un incalzitor vechi si le montezi in "maternitate",apoi ca apa sa circule cum trebuie in sticla trebuie sa ii dai cat mai multe gauri cu un ac de cusut incalzit (astfel puii nu pot iesi prin el).
Pui maternitatea langa un filtru si gata .

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: