[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Hello world  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
ns22
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutare tuturor!

Am luat microbul de la 3 alti vecini care sunt dotati cu 240 l, 120 l si 60 l. Am zis sa fac si eu pasul asta ca ma fascina si pe mine un colt de natura in casa. Am plecat urechea la guru nostru ( 240l) si am luat unul de 120l, care stiu ca este o idee mai usor de intretinut.

Acvariul este unul SH luat de pe olx, care este acceptabil ca stare , cu capac eheim cu 2 neone alba.

Aseara am apelat la un prieten bun si i-am facut un tanc de suport ( better safe than sorry) si azi il voi pune in functiune.

Ca si dotari sa reamintesc:

-tanc de 120l
-capac eheim cu 2 neoane albe
-filtru intern eheim ( o bomba mica ) )
-filtrul extern JBL e701 comandat, tre sa vina.
-incalzitator JBL
-termometru JBL, tre sa vina si ala
-pietroaie de la Hornbach
-substrat JBL fertil easyplant parca
-lipsa substrat inert. aici am nevoie de ajutorul vostru.
-niste cioate in lighean, puse le scos O2-ul din ele sa nu pluteasca
-minciog
-multa determinare si pasiune. Practic sunt infestat cu acvaristica.

Soarele straluceste pentru toti!
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Bine ai venit , ca si substrat inert din punctul meu de vedere nu e decat unul care imi place adica nisip quartz pentru filtre de piscina cu granulatie mica-pana in 2,5 mm -fin adica(in general zonele unde traiesc pestii sunt zone nisipoase/maloase nu traiesc in paraie de munte cu pietris decat in putine cazuri) , are aspect natural lumina se reflecta in mod placut ,in rest toate pietrisurile cu granulatie mare de la negru la roscat sau alb orbitor sunt fortate, fiecare cu gusturile lui
[Email]
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit pe forum!
Eu zic sa deschizi un topic jurnal, iar acolo sa discutam pe indelete despre acvariu

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
sonic11
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salut, bine ai venit

Forum Index » Despre noi
Go to: