I-am luat de la ciprian01, eu nu -l cunosc ,dar nu m-am indoit inca de nimeni pina acum de vreunul dintre voi . Si sumbi si-a luat doi asa ca el, din ce am vazut ,cunoaste cu ce se manca wudermanii si acvaristica marina.
This message was edited 1 time. Last update was at 05/03/2015 20:33:00
IP:
Toti sunt "peppermint shrimp" si toti mananca aiptasii, dar nu cu aceasi "pofta". De aceea am pus poza asta, ca sa-i poti diferentia si daca e cazul, sa stii de ce nu dispar foarte repede aiptasiile.
Atat. Nu ca sa te indoiesti tu de cineva, etc. Ma doare la basca de unde cumperi shrimpii.
This message was edited 1 time. Last update was at 05/03/2015 21:09:12
Ai inteles gresit ,eu nu la asta me refeream ,dar stiu ca intre voi nu va inesalti si am mers pe incredere ptr ca eu nu -i cunosc , acum am inteles poza respectiva
De cand am dat drumul la cele 3 reactoare DYI, in acvariu lucrurile arata mai bine, coralii se deschid, pestii sunt veseli. Intrebarea mea e daca miscarea mediilor in reactoare e prea mare sau prea mica ,ca la asta inca nu stiu cum trebuie sa se invarta. Pe net am vazut mai multe tipuri de reactoare si tot atatea debite la pompa, unele se misca incet ,altele foarte tare. La mine cam asa e acum :
display
Scuzati-mi fundalul sonor, Badea vorbea pe undeva pe perete!!!
by koala: Ti-am reparat linkurile youtube.
This message was edited 2 times. Last update was at 13/03/2015 11:51:11
Pai depinde ce se misca. Daca vorbim de biopeleti, care cred ca sint in primul reactor, atunci mi se
pare ok. Daca vorbim de phosguard, care pare sa fie in al doilea reactor, atunci acela nu trebuie sa
se miste, phosguardul nu trebuie fluidizat. Rowaphos insa trebuie fluidizat.
Am inteles acum , la poshguard am redus pompa casa nu se mai miste mediul. Si asa e cum ai zis , in primul reactor am bipellet si in al doilea phosguard. Ciudat ca biopellet-ul pe care-l am eu are o consistenta mai mare , bille sunt destul de grele fata de alte tipuri de biopellet, de ex ale lui Elven.
O seara placuta va doresc
This message was edited 1 time. Last update was at 13/03/2015 20:13:00
va salut,
Azi dimineata in acvariu era totul ok , cand m-am intors de la munca am gasit pe una din pietre plin de bule ca de o2 dar sincer nu stiu ce sunt.
Rog putin ajutor de la cunoscatori
Va multumesc.
This message was edited 1 time. Last update was at 24/03/2015 19:43:57
deci nu -i fac nimic ,nu ma pun sa curat pietrele ,nu ma pun sa arunc acvariul....glumesc. Coralii sunt ok toata lumea e fericita inauntru
Merci ptr ajutor
am terminat si noile reactoare, deocamdata banii si spatiul din sump ma obliga sa mai fac eu cate ceva si nu profesionistii ,ca am vazut cativa baieti care stiu cum se face un reactor profi.