[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sa-l bag in frigider??  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Maryan23m
Junior member

IP:

De ceva timp am o problema cu un caras, am o carte de la SERA cu diagnostic pentru boli dar nu prea am inteles exact ce are,initial iau aparut niste pete rosi au trecut dupa ce am folosit baktopur direct dar acum fata de ceilalti are o culoare albicioasa , sta la suprafata apei,isi tine inotatoarele stanse care au inceput sa se franjureze ca medicamente am mai folosit :costapur , baktopur , ectopur si acea sare gunjoasa , temp. am tinuto la 28 grade dar nu sia revenit deloc l-am bagat cateva zile cu ceilalti dar azi l-am scos de frica sa nu mi infecteze si pe ceilalti de mancat nu mai mananca deloc si sta numai la sprafata apei fara sa se miste prea mult
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

Maryan23m wrote:De ceva timp am o problema cu un caras, am o carte de la SERA cu diagnostic pentru boli dar nu prea am inteles exact ce are,initial iau aparut niste pete rosi au trecut dupa ce am folosit baktopur direct dar acum fata de ceilalti are o culoare albicioasa , sta la suprafata apei,isi tine inotatoarele stanse care au inceput sa se franjureze ca medicamente am mai folosit :costapur , baktopur , ectopur si acea sare gunjoasa , temp. am tinuto la 28 grade dar nu sia revenit deloc l-am bagat cateva zile cu ceilalti dar azi l-am scos de frica sa nu mi infecteze si pe ceilalti de mancat nu mai mananca deloc si sta numai la sprafata apei fara sa se miste prea mult

misto stilul, carturaresc as putea spune.

Cat priveste carasul, las pe altii sa spuna ce si cum

http://www.seachem.ro
[Email]
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Maryan23m wrote:ca medicamente am mai folosit :costapur , baktopur , ectopur si acea sare gunjoasa

Incearca cyprinopur. Din cate am citit si eu din ghidurile de la sera medicamentul asta este cel mai bun pentru carasi, mai cu seama pentru petele rosii.
Ma tem insa ca boala carasului tau este intr-o stare cam avansata si este foarte probabil sa-l pierzi.
[Email]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: