[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Please, HELP! Bataie Scalari  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
Lupino
Member
[Avatar]

IP:

Am doi scalari (mascul si femela) alesi dintr-un grup[ de 6. De 5 luni stau numai ei. Pe ceilalti i-am dat pentru ca nu se impacau. Cei pe care ii am acum au aproape 6 cm (diametrul corpului) sunt maturi (au irisul rosu), si pana acum 3 zile se impacau foarte bine. In urma cu o saptamana au inceput niste jocuri foarte frumoase (stateau bot in bot, se roteau unul in jurul celuilalt0, pe scurt era o placere sa ii urmaresti. In urma cu trei zile si-au schimbat comportamentul. Masculul a inceput sa fugareasca femela si sa o ciupeasca de coada si de aripioarele dorsala si ventrala. Ieri dupa-amiaza am vazut chiar coada femelei franjurita tare.

Spuneti-mi si mie ce pot face.
[Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

... se prea poate ca masculul sa vrea sa depuna, iar femela sa nu fie pregatita [ sa nu aiba icrele "maturizate" ] ... daca are unde sa se ascunda, stai linistit, ca i se reface coada aia ...

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Lupino
Member
[Avatar]

IP:

koala wrote:... se prea poate ca masculul sa vrea sa depuna, iar femela sa nu fie pregatita [ sa nu aiba icrele "maturizate" ] ... daca are unde sa se ascunda, stai linistit, ca i se reface coada aia ...

Sper sa fie asa. Am vreo 8 tulpino de Vallisneria langa o piatra de decor si un chriptocorin cu trei frunze mari. Plus buretele de la filtru. Sper sa fie de ajuns.
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Lupino wrote:
Sper sa fie asa. Am vreo 8 tulpino de Vallisneria langa o piatra de decor si un chriptocorin cu trei frunze mari. Plus buretele de la filtru. Sper sa fie de ajuns.

Sigur ca da, cind ea il va vedea pe el, se va piti dupa piatra si va tace milc. Unde doamne sfinte sa aiba loc sa se ascunda in 30l?
Sau i-ai bagat repede in acvariu cel mare? :o
Lupino
Member
[Avatar]

IP:

Inca nu l-am facut! Nu gasesc sticla de 10 de nici o culoare in Galati. :x
Oricum e mai bine fara carasi.
[Yahoo!]

Forum Index » Cichlidae
Go to: