[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Habitat marin-mangrove forest  XML
Forum Index » Bazine mici si medii
Author Message
Danila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

In primul rand m-a atras promisiunea ca este cel mai complex biom din ce exista pe piata,inclusiv bacterii care mananca la micul dejun sulf ,etc.Are o gramada de minerale inclusiv nisip bazaltic bogat in fier(poate prea bogat-am bricolat un magnet f. puternic cu care il mai strang din suspensie-ce se depune in cana de amestec pun incetisor pe nisip,in ideea de a nu ajunge la magnetii pompelor),desi producatorul zice ca nu are nici o treaba cu pompele ,am zis sa fiu precaut.Dupa primele doua administrari efectul pare benefic ,cel mai spectaculos fiind efectul de limpezire aproape incredibil.Cu biomul si ce face el acolo probabil voi vedea mai tarziu,dar sper ca zicala -ai bacterii ,ai acvariu - ,va functiona si de data asta.Oricum ideea ca am ceva in acvariu care provine direct din marele Pacific ma incanta(cu piatra si nisipul am unele retineri).
Danila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

In tara nu,din afara nu am cum sa cumpar.Aquaforest fiind firma poloneza e accesibila si ca pret .Sunt cam acelasi lucru, am vazut inclusiv rezultatele analizelor de laborator(neutru),dar nu este capital-imi ramasesera cam 100lei din pensie si am zis sa nu-mi alunece printre degete ,se apropie sarbatorile ,asa ca s-a cam terminat cu cumparaturile pentru acvariu.
ionut_dt
Senior member

IP:

Danila wrote:In tara nu,din afara nu am cum sa cumpar.Aquaforest fiind firma poloneza e accesibila si ca pret .Sunt cam acelasi lucru, am vazut inclusiv rezultatele analizelor de laborator(neutru),dar nu este capital-imi ramasesera cam 100lei din pensie si am zis sa nu-mi alunece printre degete ,se apropie sarbatorile ,asa ca s-a cam terminat cu cumparaturile pentru acvariu.

Daca erai din Bucuresti, jur ca te luam cu mine sa mergem cu sorcova.
Mai faceam si noi un ban cinstit.

Ionut Dumitrascu
Danila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Sunt cam ofilit pentru sorcova-vesela .Ma gandeam ca totusi nu-i asa rau sa ai un buget restrans,cumpanesti bine inainte de a cumpara ceva,iti consolidezi taria de caracter ,si nici nu risti sa te plictisesti-daca le ai pe toate de la inceput se poate intampla sa nu-ti mai doresti nimic.

Forum Index » Bazine mici si medii
Go to: