[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
filtru extren  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
ZOLA
Member
[Avatar]

IP:

Salut! caut si eu un filtru extern sau mai bine zis o pompa externa ceva micut si dragut,daca se poate si mai ieftin

oto si crevetii lui
[Email] [WWW] [Yahoo!]
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

ZOLA wrote:Salut! caut si eu un filtru extern sau mai bine zis o pompa externa ceva micut si dragut,daca se poate si mai ieftin

incearca tetratec 600 sau Hydor 10( produsele lor sunt super OK!!!)

http://www.seachem.ro
[Email]
harry-ab
Member

IP:

Luna viitoare pot sa ofer 2 Vitakraft mici si dragute, vorba ta unul cu debit de 440L/h si celalalt cu debit de 500L/h. Le-am cumparat pe ebay din germania si abia in ianuarie le primesc. Daca nu te deranjeaza sa astepti, vorbim cand ajung la mine.
[Yahoo!]
aladin
Junior member

IP:

harry-ab wrote:Luna viitoare pot sa ofer 2 Vitakraft mici si dragute, vorba ta unul cu debit de 440L/h si celalalt cu debit de 500L/h. Le-am cumparat pe ebay din germania si abia in ianuarie le primesc. Daca nu te deranjeaza sa astepti, vorbim cand ajung la mine.

astia fac si filtre ? externe?..un pret? :o
harry-ab
Member

IP:

In general pretul e intre 15 si 30 euro pe ebay. Si raspunsul e clar...Vitakraft face si filtre. :-)
[Yahoo!]
ZOLA
Member
[Avatar]

IP:

merci mult pana la urma mi-am laut un tetratec 66o.. e sh... da' merge bine.. cat despre ebay.. sinecr nu as da comanda pentru un filtru adica dece sa ma chinui sa il i-au ''din alte tari straine'' cand il casesc foarte bine si in romania, intradevar este posibil sa fie ceva mai ieftin.. asta daca castigi licitaia daca accepta platire prin paypal etc etc.. plus ca vine pachetul in '' ani de zile'' maine poimanie o sa dam comnezi pe ebay pentru nisip si geam?..

oto si crevetii lui
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Cumparari
Go to: