Pentru ca de maine dimineata voi fi plecat o saptamana de acasa si nu stiu daca voi putea sa mai intru pe net va urey Sarbatori Pascale cu bine, linistite si impreuna cu cei dragi ai vostri!
Multumim pentru filmulet Emile!
Le am "re-vizionat "si pe celelalte cu ocazia asta Taticul Nicholsi e o nebunie ! pe zi ce trece devine mai frumos -!!
Sarbatori Pascale linistite alaturi de ai tai!
Numai bine !
Cristian
"Acvariul nu este nimic mai mult decât un colt de natura plin de viata. Este o lume în continua miscare, care ne ofera posibilitatea de a cunoaste, observa si studia secretele unei lumi ascunse si fascinante.
Cei care iubesc natura, iubesc mai intai viata, apoi pe sine."
Multam Crys.
Masculul a ajuns la dimensiunea maxima 9cm, asa ca de crescut nu va mai creste cel mult se va mai implini , dar la cat alearga si cata curte face nu stiu cat are sanse. Oricum este un mascul de show.
Asa mai DA, Emile! Un filmulet de 7minute se "digera" altfel Filmuletele tale scurte mai rau ne zgandareau. Se simtea nevoia de "un lung metraj" in genul Ce sa mai spun?! Imi place enorm!!!
Multumim mult si mai asteptam astfel de "lung metraje" !!!
Mi am permis sa ti l "coafez" cu functia Youtube, ca sa fie mai bine
Un week end minunat!
Cristian
This message was edited 1 time. Last update was at 11/05/2013 12:34:42
"Acvariul nu este nimic mai mult decât un colt de natura plin de viata. Este o lume în continua miscare, care ne ofera posibilitatea de a cunoaste, observa si studia secretele unei lumi ascunse si fascinante.
De fapt pozele sunt dintr-un preludiu prelungit in care masculul se rupea in figuri iar femela se omora sa manance larve rosii.=)) Actul s-a produs a doua zi si rezultatul il puteti vedea aici.
This message was edited 1 time. Last update was at 01/06/2013 06:08:50
Superb! Parca din ce creste , se face si mai si !!!
Ceva depuneri ?!
Multumesc Crys.
Din pacate cam dificil cu inmultitul lor. Majoritatea icrelor nu sunt fecunde, chestie cu care se confrunta si crescatorii de afara. Totusi de curand am scos doi puisori si am vazut ca am in cutii mai multe icre eclozate care trebuiesc sa mai stea la dospit putin.
O adevarata jungla africana subacvatica! Asta i impresia care mi o transmite vazand fotografiile
Super! Este un plantat insa nu respecta "canoanele" acestui gen - se muleaza perfect pentru "africanii" tai tocmai prin "salbaticia" aranjamentului!
"Buturugile" acelea fac totul !
Bravo!
Ciao
Cristian
Multumesc mult Cristian. Daca am putut sa-ti creez un astfel de sentiment ma bucur tare mult pentru ca asa ceva am vrut sa scot in acest setup un biotop vestafrican.
toate cele bune.
This message was edited 1 time. Last update was at 24/06/2013 09:29:19