[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
The great Danish  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

Joined: 01/03/2002 09:35:00
Messages: 11163
Location: Egiptu' Antic
IP:
Offline

Te inteleg, cam asa-s si io ....... da' asta nu inseamna ca ai voie .

Poze: smilie ... Poze cu plante
stefanp
Moderator

Joined: 06/09/2011 17:31:23
Messages: 9473
Location: Falticeni/Iasi
IP:
Offline

De muuulta vreme nu am mai facut un update in jurnal, asa ca e timpul pentru unul
Mi-am calcat peste lene si am scos aparatul de la naftalina (ca sa nu ma mai certe Faraonu'), cu greu recunosc, dar pana la urma am reusit

Ca si noutati, nici nu mai stiu unde am ramas la ultimile postari , dar in principiu am mai marit doza de fertilizare (folosesc ambele scheme Dennerle: S7+E15+V30 si Scaper's Green+NPK Booster, completate de Planta Gold; peste care Easy Carbo). Am mai coborat un pic pH-ul, pana la 6.45-6.5 iar saptamana asta la 6.4
In continuare nu am pic de alga in bazin, doar varfurile lemnelor s-au mai inverzit un pic (cele mai aproape de suprafata apei), dar as fi vrut chiar un pic mai mult...dar daca nu se poate, ce sa fac
Am o serie de plante pe care nu le-am replantat absolut deloc, nici macar un fir, de cand am pornit bazinul in octombrie: Rotala rotundifolia red, Proserpinaca palustris, Alternanthera reineckii "mini", Hygrophila pinnatifida (asta a venit prin noiembrie parca) si merg foarte bine (in setupurile anterioare replantam rotundifolia regulat, pentru ca pierdea frunze la baza, in timp ce acum are frunze pana la pietris ).

Am avut ceva probleme cu Rotala walichii, varfuri care se opreau din crestere, desi a mers foarte bine o bucata buna de vreme. Am mai patit asa si setupul trecut, cu aceeasi planta.
Inca nu stiut exact ce nu am facut bine de s-a suparat, am ceva idei, ramane de vazut.
In pozele de mai jos o sa vedeti ca nici Ludwigia inclinata nu arata prea bine, dar asta e pentru ca am tuns-o acum o saptamana si replantat-o. Asa face absolut de fiecare data (inca de cand o aveam si in setupul trecut); am impresia ca se bazeaza mult pe sistemul radicular, pentru ca altfel nu-mi explic de ce dupa tunsoare regreseaza, desi parametrii in apa sunt aceiasi. Iar la vreo doua saptamani, incepe sa creasca in viteza si foarte frumos (parca am pus niste poze cu ea prin topic). De acum cred ca doar am sa o tund si am sa las sa creasca pui din partile batrane.

O alta noutate e ca am schimbat neoanele si am trecut pe noua gama Giesemann: Superflora si Tropic.
De asemenea am suplimentat lumina (am cumparat o lampa Odyssea), pentru ca in partea din fata nu ajunge destula lumina.
Astfel, acum am 5 tuburi de 54W (3 Superflora si 2 Tropic), insa al cincilea (un Tropic) functioneaza (cel putin momentan), doar trei ore pe zi (din totalul de 7 ore cat am stabilit programul).

Acum ceva timp am adus si pestisori in acvariu, prin ianuarie.
Sunt 24 bucati de Rasbora espei, foarte frumusei. Nu stiu daca a fost cea mai buna alegere, fundalul fiind rosu, ei la fel cam colorati...dar asta e, nu ma astept oricum sa castig vreun concurs Iar mie imi plac, am vrut si mai demult sa ii am, dar nu a fost sa fie.

La capitolul plante, noutatea e Ammania gracilis, primita de la colegul George Olteanu, caruia ii multumesc.
Lenes cum sunt, am lasat-o neplantata o saptamana si ceva, abia saptamana trecuta am plantat-o in substrat. S-a suparat ea un pic, dar isi revine

Si acum, un calup de poze (atat cat ma pricep), multe ca sa ajunga pentru alta luna de lene

Sa-mi fie cu iertare, da' n-am mai scos echipamentul din acvariu

image


Ludwigia mini "super red"

image

image


Ammania gracilis

image

image


Rotala butterfly

image

image

image


Polygonum sp. "Sao Paulo"

image

image

image

image

Si asta cu o alta setare la White balance, ceva mai rece, desi prea rece fata de cum vad eu in acvariu (dar recunosc, arta fotografierii ma depaseste )

image


Rotala rotundifolia red

image

image

image

image

image

Asta am primit-o ca Rotala Indica parca (de la colegul hadul)...e usor diferita fata de ce aveam eu (se coloreaza mai mult, insa e mai departe de suprafata apei).
image


Rotala walichii

image


Ludwigia inclinata

image

image


Ludwigia senegalensis

image

image

Close-up
image

image

Close-up
image


Proserpinaca palustris

image

image

image

image


Neasea sp. red , care a cam fost umbrita si acum incepe sa se coloreze

image


Alternanthera reineckii "mini"
Vorbeam acum vreo pagina parca despre ea si frunzele batrane de la baza. Pe cele care au trecut prin perioada de adaptare si ceva fertilizare mai putina, le-am cam curatat (ma rog, n-am avut rabdare chiar pentru toate, dar asa in mare le-am indepartat). Spre bucuria mea, frunzele ce sunt acum la baza nu au nici GSA (cum de obicei planta asta cam atrage) si arata foarte bine, nu sunt gaurite, inegrite. E o deosebire fata de setupurile trecute, as pune-o pe baza gamei de fertilizare pe care o folosesc acum.

image

image

image


Rotala goias , o planta rara la noi, nu stiu daca am mai scris despre ea.
Am primit-o vara trecuta de la Marie-Sophie Germain si dupa un drum de o saptamana si un pic din Danemarca a ajuns foarte afectata (si a mai stat vreo doua-trei zile intr-o oala, pentru ca eu nu eram acasa cand a ajuns coletul). Au fost 2-3 fire pe care le-am trimis urgent lui Porcu', ce le-a salvat prin ceva vraji miraculoase (sa traiesti Faraoane) si mi le-a trimis inapoi prin toamna.
Creste destul de greu, i-a luat ceva timp sa se adapteze, dar acum ii merge destul de bine. Vreau sa se coloreze mai tare, stiu ca poate (ea a fost unul din motivele suplimentarii luminii in partea din fata a bazinului).

image

Phyllantus fluitans (asta e facuta cu telefonul si a iesit cam rece, in realitate, sunt mai colorate). Ma gandesc sa renunt la ea, pentru ca se intinde repede si mult si mi-a cam umbrit Proserpinaca palustris.

image

Si ultima poza cu plante, Lindernia sp. India, o planta verde (desi are unele accente rosietice pe marginile frunzelor), pe care va trebui sa o scot in curand din peisaj (pentru ca nu e tocmai pentru un acvariu Danish).

image


Iar pe finalul calupului, cei care ati mai avut rabdare pana aici , cateva poze cu pestisorii.

image

image

image

image

image

image

Sunt hraniti cu Dennerle Complete Gourmet Menu si le merge bine


Ei dragilor, cam asta e cu update-ul.
Urmeaza o tunsoare si sa incerc sa aduc tufele la un nivel (inaltime) armonios unele fata de celelalte. De asemenea sa mai indesesc in partea stanga cu Ammania gracilis, dupa ce creste si Neasea red.
La cat timp mi-a luat sa fac toate pozele, sa aleg doar o parte din ele si sa scriu postul asta...cred ca mai trece cel putin o luna pana la urmatorul update

This message was edited 3 times. Last update was at 25/02/2015 23:58:16


Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
skija
Senior member
[Avatar]

Joined: 16/10/2013 12:07:59
Messages: 1269
Location: Oradea
IP:
Offline

Superb !!!

This message was edited 1 time. Last update was at 26/02/2015 00:02:13

koala
Batran si obosit
[Avatar]

Joined: 05/03/2002 02:00:00
Messages: 23583
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Foarte frumos acvariul, felicitari!... stii ca nu ma intereseaza plantele, da' rosul bazinului iti fura ochii!
Bravo!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
BBogdan
Senior member
[Avatar]

Joined: 29/05/2011 09:48:04
Messages: 768
Location: Cluj Napoca
IP:
Offline

Arata bine si plantele sunt frumoase , felicitari !

Este destul de interesant setup-ul pentru ca predomina culoarea rosie , te-a inspirat cumva setpu-ul Arizona Aquascape a lui James Findley ?

Utopia Reef 400
My Aquariums
stefanp
Moderator

Joined: 06/09/2011 17:31:23
Messages: 9473
Location: Falticeni/Iasi
IP:
Offline

skija wrote:Superb !!!


Multumesc!

koala wrote:
Foarte frumos acvariul, felicitari!... stii ca nu ma intereseaza plantele, da' rosul bazinului iti fura ochii!
Bravo!


Nu m-as fi asteptat sa te regasesc maestre in topicul meu. Si asta pentru ca matale esti mai cu naturalele, ori aici e cam "fortat" naturalul, trebuie sa recunosc
Asa ca ma bucura cu atat mai multe vorbele tale!
Multzam'!


BBogdan wrote:
Arata bine si plantele sunt frumoase , felicitari !

Este destul de interesant setup-ul pentru ca predomina culoarea rosie , te-a inspirat cumva setpu-ul Arizona Aquascape a lui James Findley ?


Multumesc Bogdane!
Chiar deloc nu m-a influentat setupul respectiv
Adica ce sa zic, scape-ul lui James Findley il stiam, poate undeva acolo in memorie a ramas, ca si alte acvarii si cine stie cum s-a activat un neuron cand m-am gandit la setup.
Dar banuiesc ca faci referire la covorul de Alternanthera. Am incercat asta si cu setupul trecut, doar ca am neglijat grav acvariul si arata dezastruos aproape...asa incat nu am mai pus pe forum
Si de altfel, cam asta ar fi printre putinele plante rosii (si mai comune incat sa fie usor de gasit) cu care sa pot incerca un covor pentru un acvariu in stilul Danish.

This message was edited 2 times. Last update was at 26/02/2015 01:16:00


Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
rodoselada
Senior member
[Avatar]

Joined: 29/01/2013 18:59:46
Messages: 1316
Location: Crawley, Anglia
IP:
Offline

eu personal imi i-au jucariile si ma duc acasa si am sa vopsesc toate plantele rosii toate ledurile, lampile, background-ul le fac rosu, pantofu rosu, mertanu rosu si ce-oi mai gasi, fac totu rosu de necaz.


felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

This message was edited 1 time. Last update was at 26/02/2015 04:49:33

Ancamarketing
Senior member
[Avatar]

Joined: 31/03/2013 13:08:18
Messages: 1363
Location: Iasi
IP:
Offline

Waw, felicitari arata intr-un mare fel, parca ma uit la o padure toamna (cel putin plantele din spate).


"Valoarea omului se masoara dupa greutatile pe care el le invinge." Voltaire
[Email] [Yahoo!]
mugurel
Senior member
[Avatar]

Joined: 13/02/2014 14:48:53
Messages: 1300
Location: IASI
IP:
Offline

Acu` ca l-am cunoscut in sfarsit pe tanarul moderator, si chiar a parut om serios, ii zic in fata: pe vremea mea plantele erau verzi si frumoase , nu gasesti vreo metoda de a scoate fierul din apa sa nu mai rugineasca in halul asta si sa fie si ele verzi ?


PS Gata, ma intorc la saraturi pana nu mi-o iau pe aici.

Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
[WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

Joined: 01/03/2002 09:35:00
Messages: 11163
Location: Egiptu' Antic
IP:
Offline

Bine ca s-a intimplat minunea sa faci poze , bucurie mare, zi de sarbatoare pentru amatorii de plante rosii.
Iti dai seama cit de profund l-ai miscat daca si-a manifestat prezenta aici? Nu intreba de cine-i vorba ca stii tu ....... si el .

stefanp wrote:Sunt 24 bucati de Rasbora espei, foarte frumusei.

Dupa gustu' meu ar merge sa ai vreo 70 .

stefanp wrote:Rotala rotundifolia red

Dintre toate pe care le-ai insirat asta e preferata mea ....... si daca tot am folosit cuvintu' "preferata", unde-i Regina plantelor rosii ?


stefanp wrote:Alternanthera reineckii "mini"
Vorbeam acum vreo pagina parca despre ea si frunzele batrane de la baza. Pe cele care au trecut prin perioada de adaptare si ceva fertilizare mai putina, le-am cam curatat (ma rog, n-am avut rabdare chiar pentru toate, dar asa in mare le-am indepartat). Spre bucuria mea, frunzele ce sunt acum la baza nu au nici GSA (cum de obicei planta asta cam atrage) si arata foarte bine, nu sunt gaurite, inegrite. E o deosebire fata de setupurile trecute, as pune-o pe baza gamei de fertilizare pe care o folosesc acum.

Iti sugerez un experiment cu planta asta: alege o zona in care s-o raresti un pic mai sanatos. Are tendinta de a se indesi intr-un mod ciudat care impiedica apa sa circule printre frunze si tulpini. Mie mi s-a parut ca daca o raresc obtin tufe mai sanatoase.


stefanp wrote:Rotala goias , o planta rara la noi, nu stiu daca am mai scris despre ea.
Am primit-o vara trecuta de la Marie-Sophie Germain si dupa un drum de o saptamana si un pic din Danemarca a ajuns foarte afectata (si a mai stat vreo doua-trei zile intr-o oala, pentru ca eu nu eram acasa cand a ajuns coletul). Au fost 2-3 fire pe care le-am trimis urgent lui Porcu', ce le-a salvat prin ceva vraji miraculoase (sa traiesti Faraoane) si mi le-a trimis inapoi prin toamna.

Chiar c-a fost vorba de un pic de magie neagra avind in vedere starea in care era. Norocu' a fost c-a nimerit intr-un acvariu care mergea foarte bine in acel moment si s-a prins.
Din cei 5 cm pe care mi i-am pastrat atunci mai am vreo 5 cm din aceleasi motive de spatiu limitat .
E foarte interesant cum o ia pe orizontala. Si mai interesant e cit de incet creste, neasteptat de incet pentru o Rotala.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Laurentiu
Junior member
[Avatar]

Joined: 05/02/2014 10:45:03
Messages: 84
IP:
Offline

Felicitari,este o placere sa citesti acest jurnal !
stefanp
Moderator

Joined: 06/09/2011 17:31:23
Messages: 9473
Location: Falticeni/Iasi
IP:
Offline

rodoselada wrote: eu personal imi i-au jucariile si ma duc acasa si am sa vopsesc toate plantele rosii toate ledurile, lampile, background-ul le fac rosu, pantofu rosu, mertanu rosu si ce-oi mai gasi, fac totu rosu de necaz.


felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!



Multumesc Dorine !


Ancamarketing wrote:Waw, felicitari arata intr-un mare fel, parca ma uit la o padure toamna (cel putin plantele din spate).



Multumesc Anca, ma bucur ca iti da acest sentiment


mugurel wrote:
Acu` ca l-am cunoscut in sfarsit pe tanarul moderator, si chiar a parut om serios, ii zic in fata: pe vremea mea plantele erau verzi si frumoase , nu gasesti vreo metoda de a scoate fierul din apa sa nu mai rugineasca in halul asta si sa fie si ele verzi ?


Si mie mi-a parut bine de cunostinta
Cat despre fier, nu scot nimic. Las' sa fie acolo cat incape, asta si urmaresc, sa le ruginesc cat mai mult (bine si majoritatea speciilor de acolo sunt cam colorate de felul lor oricum)
Acum serios vorbind, ca scriam si mai sus, stiu ca un acvariu complet rosu nu e chiar cel mai natural lucru da sunt fan infocat al acestor plante si mi s-a pus pata

Apropo de fier, eu am un test de la JBL, dar nu prea pot sa-mi dau seama cat fier am in apa, pentru ca se coloreaza altfel decat imi arata scala JBL.
Oricum, se face o culoare inchisa, cred ca sar de 1 ppm fier
Si algele verzi filamentoase nu apar...si de obicei am avut fier mult in acvariu; de asta nu prea cred in teoria cum ca mult fier duce la spyrogira sau altele de teapa ei.

mugurel wrote:
PS Gata, ma intorc la saraturi pana nu mi-o iau pe aici.


Esti bine venit sa mai intervii


Porcu wrote:
Dupa gustu' meu ar merge sa ai vreo 70 .


Stii ca ma strange in spate cand aud de atatia pesti care se rahatesc in munca mea
Desi poate inca vreo 10 ar mai fi mers, chiar si din punctul meu de vedere.
Avand insa in vedere ca pe la sfarsitul lui mai sau in iunie acvariul va fi desfiintat...nu mai are rost sa mai cumpar altii...cred.


Porcu wrote:
Dintre toate pe care le-ai insirat asta e preferata mea ....... si daca tot am folosit cuvintu' "preferata", unde-i Regina plantelor rosii ?


Te referi la Macrandra nu?
A fost oleaca inghesuita de alte plante si nu e chiar in forma ei cea mai buna.
O sa o pozez si pe ea cand va arata ca o regina


Porcu wrote:
Iti sugerez un experiment cu planta asta: alege o zona in care s-o raresti un pic mai sanatos. Are tendinta de a se indesi intr-un mod ciudat care impiedica apa sa circule printre frunze si tulpini. Mie mi s-a parut ca daca o raresc obtin tufe mai sanatoase.


Am mai tuns-o eu cate un pic, pe ici pe colo.
Dar am sa-ti urmez sfatul si intru mai energic in ea.

Porcu wrote:
E foarte interesant cum o ia pe orizontala. Si mai interesant e cit de incet creste, neasteptat de incet pentru o Rotala.


Da, e misto ca se intinde asa, e buna de covor.
Sper sa obtin din ea culoarea pe care am vazut-o pe internet.
De asemenea vreau sa incerc sa o pun si pe niste cioate...dar precum ai zis, creste a naibii de incet si mai dureaza pana am destul material pentru treaba asta.


Laurentiu wrote:
Felicitari,este o placere sa citesti acest jurnal !


Multumesc Laurentiu!

This message was edited 1 time. Last update was at 27/02/2015 15:59:24


Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

Joined: 26/10/2008 15:59:25
Messages: 2615
Location: Bucuresti, P-ta 1 Mai
IP:
Offline

foarte misto



alex08
Senior member
[Avatar]

Joined: 28/01/2013 10:36:14
Messages: 832
Location: Craiova,Dolj
IP:
Offline

Hai ca ai recuperat la capitolul poze!

Imi pare bine sa-l revad si mai ales sa-l vad ca merge bine!

Facebook : Tranquility Aquarium
stefanp
Moderator

Joined: 06/09/2011 17:31:23
Messages: 9473
Location: Falticeni/Iasi
IP:
Offline

Humbert wrote:foarte misto


Multumesc!


alex08 wrote:
Hai ca ai recuperat la capitolul poze!

Imi pare bine sa-l revad si mai ales sa-l vad ca merge bine!


A fost greu, dar am razbit, mi-am invins lenea!
Multumesc Alex!

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
marian37
Junior member

Joined: 02/05/2013 22:51:04
Messages: 32
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Daca tot ai invins lenea,poate revii si cu micutul....
Ca deja vad rosu in fata ochilor
stefanp
Moderator

Joined: 06/09/2011 17:31:23
Messages: 9473
Location: Falticeni/Iasi
IP:
Offline

Vine in curand un update si cu ala micu'
Doar sa ajung inapoi in Iasi, caci sunt plecat...

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
stefanp
Moderator

Joined: 06/09/2011 17:31:23
Messages: 9473
Location: Falticeni/Iasi
IP:
Offline

Se pare ca plantele apreciaza suplimentarea luminii

Lindernia sp. India
image

Rotala macrandra - care incepe sa-si revina (Faraoane' e pentru tine )
image

Rotala walichii
image

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
kirucd
DIY Master
[Avatar]
Joined: 07/05/2011 19:27:18
Messages: 8209
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Plm ce frumusete de acvariu, asa se intampla cand lipsesti mai mult timp, ai de citit mai mult si ramai
surprins de cum evolueaza lucrurile, in bine desigur

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
stefanp
Moderator

Joined: 06/09/2011 17:31:23
Messages: 9473
Location: Falticeni/Iasi
IP:
Offline

Multumesc Dragos, apreciez
Pai haida mai des pe forum, ca adevarul e ca ai cam lipsit!

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
 
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com