[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu mic de 25L  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

Joined: 19/04/2011 15:50:00
Messages: 12955
Location: Bruxelles
IP:
Offline

Eu am probat pana acum un vagon de filtre. La filtrele cascada am ramas impresionat doar de Seachem Tidal (am avut unul mare si unul mic).
Jos palaria, si-au facut datoria cu succes si in apa dulce si sarata. In preferintele mele, Seachem ocupa locul 1, 2 si 3. Pe locul 4 ar fi Eheim Liberty.


I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
colonelul
Member
[Avatar]

Joined: 11/04/2014 09:07:20
Messages: 101
Location: Straubing, Germany
IP:
Offline

... il aveam in lista de la primele tale recomandari dar dupa multe ore de youtube si review uri am zis ca nu as vrea un motoras in apa / iar cei de la Eheim parca nu stiu ca suntem in 2024,am avut unul in mina cand am fost la Hornbach dar este urit cu "spume" Cel mai misto se camufleaza Dennerle si daca voi avae ceva probleme cu acest Oase mai mult ca sigur ca ma reintorc la Dennerle / il poti ascunde bine intre acavriu si perete daca ai spatiu+avantajul materialelor filtrante ,ai spatiu suficient acolo sa l custmozezi cum doresti . Eu am vrut mai mult sa vad cum este acest Oase si chiar mi a placut din momentul in care l am scos din cutie,altfel as fi comandat un alt Dennerle.

This message was edited 3 times. Last update was at 16/06/2024 11:36:13
 
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com