[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Tot ce trebuie sa sti despre pestii......  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
fanty
Junior member

IP:

va rog sa scrieti tot ce stiti despre ''lumea subacvatica''....
[Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Ai deasupra acestui topic 4 articole foarte interesante.Citeste-le si vei afla cam tot ce trebuie sa stii deocamata.Acvaristica se invata in timp si sunt tone de informatii...nu le poate scrie nimeni pentru tine.In schimb poti citi tu tot ce s-a scris pe forum si vei afla totul despre acvaristica

Until you find someone worth dying for, you never really live.
fanty
Junior member

IP:

.....nu ma refeream sa scri tot ce sti......1 idee mai buna....stiu citesc pe forum ''cred ca l-am citit pe tot'' .......cine ar fi nebun sa scrit chiar tot cand sunt atea postari pe forum

[Yahoo!]
fanty
Junior member

IP:

m-am exprimat gresit!! akolo
[Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

O idee mai buna legata de ce ? Eu sunt sigura ca n-ai citit nici 1 % din cata informatie este pe forum.Tu vrei sa ne pui rabdarea la incercare...sa stii ca nimeni n-are rabdare infinita Astfel de topicuri nu isi au rostul,in loc sa iti petreci timpul postand asa ceva ai putea sa inveti citind articolele de pe acest forum. :citeste:

Until you find someone worth dying for, you never really live.
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

@fanty, nu mai deschide topicuri peste topicuri, vei da de lucru adminilor sa le stearga. Iti deschizi un topic al tau (sa zicem) unde iti vei scrie problemele, nedumeririle, progresele. Sau in functie de subiect, vei deschide un topic in sectiunea dedicata. In acest fel iti va fi si tie mai usor sa urmaresti discutiile care prezinta interes pentru tine
Si inca ceva. Forumul nu functioneaza ca un chat. Nu poti incepe dialoguri care sa aibe frecventa unei discutii de tip chat. Pe forum oamenii scriu si nu primesc imediat raspuns, nici nu solicita asta in momentul imediat urmator. Atunci cand cineva din comunitate stie ce sa raspunda o va face.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: