Message |
|
Vand si eu o sticla de 0.5l de micro si una de 0.5l de macro, eu nu mai folosesc si am folosit decat 5-6 ml din ele, le dau cu 25 lei ambele
|
 |
|
dai si in tara?
|
 |
|
m-ar interesa pe mine niste raci albastrii si niste creveti
|
 |
|
Se poate inchide, Multumesc
|
 |
|
Cumpar melci Melanoides tuberculata si pomaceea
Puteti sa ma contactati pe PM
|
 |
|
sper si eu
Pentru fiecare trebuie sa ii asiguri cate ceva, fiecare e altfel, si imi place sa am din toate.
|
 |
|
Si pozele pe care le-am promis.
Cele doua Gecko Leopard de 1 an si 2 luni, masculi amandoi din pacate.
Acvariu nano intr-un bec, luat dupa idea altuia de pe forum, nu mai retin. nu m-am putut abtine sa nu fac si eu unul.
Broscuta pe care am primit-o astazi, si la care in viitorul apropiat o sa-i fac un loc de joaca mai mare.
Cele 5 tarantule A. Geniculata
Tarantula cea mare de 1 an G. Pulchripes
Cei doi hamsteri care se reproduc sper.
Si cel singur pt ca masculii se bat intre ei.

|
 |
|
O sa pun dupa ora 2 cu toate/toti
|
 |
|
Cumpar melci mancatori de alge si ancistrusi
De asemenea cumpar si filtru intern de peste 600/700 l/h
Ma puteti contacta pe messenger tik_tak_94@yahoo.com
sau pe PM.
|
 |
|
Salutare la toata lumea. Ma numesc Alex Stanciu, sunt din Alba Iulia, am aproape 18 ani, si sunt la al doilea acvariu.
Primul a esuat din cauza siliconului care dupa 6 luni a reusit sa se deslipeasca.
Momentan pe langa acvariul de 85 de l (60/35/35) mai detin si 5 tarantule A.geniculata de 6 luni si o G. Pulchripes de un an, 2 gecko leopard de 1 an si 2 luni. si mai am si 3 hamsteri, 1 sirian si 2 pitici. Maine imi mai vine o testoasa pitica.  I love animals, si pt toate am reusit sa le fac un mediu placut sper.
Ape limpezi.
|
 |
|
asa am sa fac, multumesc
|
 |
|
si deja au inceput problemele, apa este murdara cu o tenta maroniu-albicioasa si pe ramura de lemn si pe plante s-a depus un fel de mazga alb-transparenta care daca dau cu mana se imprastie prin acvariu, plantelor nu le merge prea bine din pacate.
Lumina de un neon T8 de 13 W si un bec economic de 20W.
Momentan nu am reusit sa bag nimica altceva in apa.
Filtrul SP-600 de la Resun nu-si face deloc treaba dar inca astept un raspuns pt unul mai mare
Ce e de facut?
Maine o sa fac bomba de CO2, dar altceva?
|
 |
|
Si asa arata dupa 2 zile
Se pare ca si cu filtrul asta mic curata cat de cat.
Pareri despre aranjare?
|
 |
|
rechinasul e dublul unui neon, deci mic, si da de bomba ma voi ocupa sper in weekend daca sunt acasa.
Dupa cum am spus lumina o voi pune cat de repede pot
|
 |
|
De ce zic un al doilea nou inceput? Anul trecut cam pe vremea asta, poate putin mai tarzie am inceput un acvariu la care dupa 6 luni a cedat siliconul si nu a mai ramas nimica din el(decat sticla care acum e terariu), acum de 2 saptamani, am dat iarasi in boala asta si am inceput un nou proiect, putin mai mic ca cel dinainte de 85 l brut (in loc de 100) cu dimensiunile 60/35/35.
Ca substrat am folosit nisip cu granulatie intre 2-3 mm
Filtru Resun de 260 l/h (pe care o sa-l schimb cu unnul mai mare)
Plante:
Lindernia rotundifolia .
Limnophilla aquatica
Najas guadalupensis
Rotala macrandra
Heteranthera Zosterifolia
Micranthemum Umbrosum
Limnophilla aromatica
Hedyotis salzmannii
Staurogyne sp
Eriocaulon setaceum
Rotala rotundifolia red
Pesti:
6 neoni
2 scalari
1 zebra
1 rechin silver
1 corydoras
Momentan nu am facut poze deoarece este inca albicioasa apa pt ca am facut un update cu o radacina si am cam stricato , de maine sper bag si micro si macro
Lumina momentan este un neon de 13 W T8, dar cu siguranta cat de curand o schimb
Astept pareri.
O seara faina tuturor
|
 |
|
http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium
uite aici, baga dimensiunile acvariului, si iti zice tot ce ai nevoie. eu chiar am pus sticla de 4mm la un 60L/35l/35h si e foarte ok
|
 |
|
cumpar plante, preferabil din Alba Iulia sau orasele apropiate.
puteti sa ma contactati pe e-mail sau pe privat.
|
 |
|
Vandut, Se poate inchide
|
 |
|
200 lei - Negociabil, marimi L 65.5, l 23, h 8 cm
|
 |
|
250 Lei - Negociabil