Va salut din nou.
Din pacate au trecut aproape 3 saptamani de cand am lasat acvariul la ciclat dar din pacate apa nu se limpezeste. Cu parere de rau va spun ca nu am putut restarta totul asa cu m-ati sfatuit deoaerece speram ca se va limpezi apa fara sa o iau de la capat cu tot mai ales ca fiul meu ma tot intreaba cand bagam pesti in acvariu

insa se pare ca tot voi fi nevoit sa o iau de la capat... Ieri am fost intr-un petshop sa cumpar un test PH si la sfatul omului de acolo am cumparat si 2 sanitari corydoras sa incerc sa-i las sa vad cum se comporta ptr ca nu sunt sensibili si sa mai consume din mancarea care se lasa pe fund pentru ca de cate ori puneam mancare ptr grabirea ciclarii se aduna pe fund insa sunt convins ca nu e ok apa pentru ei deoarece sunt foarte agitati si inoata pe langa geamul acvariului in sus si in jos de parca ar vrea sa scape din bazin. Testul PH-ului a dat valoarea 8.0 . Alte teste inca nu am facut. Am zis ca mai stau pana sambata cand voi avea mai mult timp si restartez totul de la zero si il fac cu substart+plante naturale asa cum m-ati sfatuit. Voi ce spuneti? Eu cred ca apa asta este asa din cauza ornamentului de pe fund pe care chiar daca l-am spalat in nu stiu cate ape banuiesc ca tot nu e ok.
Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
PS

e data asta atasez si o poza sa vedeti si voi cum sta treaba