[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alex.paul
Forum Index » Profile for alex.paul » Messages posted by alex.paul
Eram pus in tema deja cu toate aspectele pe care mi le-ai prezentat u mai sus. Am avut 6 pacu care sunt destul de asemanatori, mai putin momentul mesei. Eu pt inceput m-am gandit sa imi procur 6 indivizi...iar in leg cu acel acvariu recomandat de tine ...ce sa zic ...momentan sunt student militar ...nu pot avea un job iar din bani de buzunar nu imi prea permit un astfel de bazin...oricum am in plan unul de acele dimensiuni... As dori sa stiu daca esti cumva in cunostinta de cauza si ai idee unde as putea gasi asa ceva...
Accept orice informatie care m-ar putea ajuta...ofertele pe pm daca sunt as dori daca se poate sa fie pui ...vreau sa ii cresc eu
Numele meu este Alex si sunt din Constanta. Ca si experienta...nu ma pot lauda cu prea multe...ma declar incepator la acest capitol. Nu sunt la primul acvariu, sunt chiar la cel de al 4-lea acvariu. Primul acvariu l-am confectionat singur, cu nisip de mare spalat de mine, cu cateva plante aruncate la intamplare, si multi guppy. Ce este drept la varsta de 11 ani a fost destul de mult pt mine. Nu a rezistat foarte mult, neavand absolut nici un sistem de filtrare, nu pompa...cum am spus nimic. Dupa 6 ani de zile impreuna cu fratele meu care avea destula experienta in acest domeniu, asta spre diferenta de mine, am reusit da confectionam impreuna un acvariu de 120 l. Aici lucrurile au stat altfel, acvariul avea plante naturale fixate pe substrat, de aceasta data au existat, un filtru exterior pompa de oxigen, incalzitor si asa mai departe, ce nu am luat in calcul a fost una din plante care sa extins considerabil in agvariu si a stricat tot aspectul...pe atunci locuiam in arad, din anumite motive am fost nevoit sa ma mut in constanta, am vandut tot ce am avut si am luat o pauza de 2 ani de zile. Cel de al 3-lea acvariu a fost ceva simplu...plante artificiale, un acvariu primit cadou nu am avut foarte multi pesti...3 carasi aurii, 2 scalari si un sanitar. Au rezistat destul de mult as putea spune tinand cont ca lipseam de acasa cu zilele si nu avea cine sa ii hraneasca...binenteles ca usor, usor unul cate unul au murit. Cel de al 4-lea acvariu este tot un bazin de 120l facut la comanda (80L 40l 40h). Nu am dispus de fonduri foarte mari si am incercat sa ma limitez la minimum de cheltuieli. Acvariul in prezent gazduieste 4 pacu...spre dezamagirea mea nu sunt red belly asa cum mi-am dorit eu...initial au fost 6 dar am pierdut 2 chiar in urma cu 2 zile...datorita lipsei de oxigen din apa si a algelor. Chiar ieri am reconstruit acvariul in urma decesului celor 2 pacu. Am cautat o radacina de copac pe care am curatato singur (am stat 3 ore sub dus si am scobit si jumulit la ea fiecare coltisor. Acvariul este dotat cu 2 filtre interioare, amandoua pe baza de bureti, o pompa de oxigen, un incalzitor si cam ata. Cred ca am spus destule legate de mine si de experienta mea. Imi cer scuze pt roman.
Sunt din constanta si as dori sa imi achizitionez 6 piranha in principiu m-am gandit la red belly. As vrea daca se poate sa fie cat mai mici...momentan detin 4 pacu au undeva la 17 cm. daca este cineva interesat doresc sa ii dau. Sunt pentru prima data pe site sper ca am postat unde trebuie daca nu rog sa fiu indrumat corespunzator.

Forum Index » Profile for alex.paul » Messages posted by alex.paul
Go to: