Message |
|
La multi ani sanatosi si fericiti !!!
|
 |
|
Ce ar mai trebui sa fac???
|
 |
|
Multumesc pentru aprecieri !
Goniopora rosie o am de la Peti.
Intr-adevar de cand am schimbat lumina de pe neoane pe led-uri coralii cresc mai bine. Dar asta e in stransa legatura si cu macroelementele care sunt la valorile maxime. De exemplu Kh-ul il tin la 9.
Am o euphilie de cand am startat bazinul, asta inseamna undeva la 39 luni. Cand am luat-o avea doua capete si acum intr-o seara am numarat si avea 26.
|
 |
|
Ma innebuniti cu muzica aia...
Asta e in telefon .... data viitoare las fundalul asa cum se aude. Dar acum urlau fetele prin casa...
|
 |
|
[youtube]https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=Hlo9iuuRvMo[/youtube]
|
 |
|
Si pe tanti aia cum o chemi daca ai vreo urgenta ?
|
 |
|
Sunt bune. Nu stiu daca cele mai bune...nu sunt eu in masura sa afirm asta
E un pic supradimensionat pentru mine si as vrea sa mai modific un pic lucrurile in sump.
Legat de ce vreau sa imi iau nu stiu inca...studiez. La fel de bine e posibil sa raman cu asta
|
 |
|
...
|
 |
|
Contact pe PM sau la tel. 0745307319
|
 |
|
Vand skimmerul meu cu injector Bekket realizat de catre Dragos ( Kirucd ).
Skimmerul este realizat pe un corp de Reef Octopus si are o pompa Jebao DCT de 8000l/h.
Din spusele lui Dragos merge la un bazin de pana la 1000l.
Pret fix 1000 lei.
|
 |
|
Frumos !!!
Imi place ca pietrele sunt acoperite de corali !
|
 |
|
Ce s-o-ntamplat?!?!
|
 |
|
Pentru burete trebuie sa ai o apa destul de murdara ca sa aiba ce sa filtreze.
Am avut si eu la un moment dat dar nu am reusit sa il tin in viata mult timp.
Sa ai noroc cu el!
|
 |
|
Salut. Si eu folosesc la lampile mele programul lui Saxby, dar trebuie sa ai grija si sa il modifici un pic, in sensul ca puterea lor in momentul de maxim e cam mare. Canalele de blue sunt la 115%. Sa nu uitam ca el a setat programul asa pentru bazinul lui care are o inaltime considerabila, undeva peste 1,2 metri estimez eu, pe cand la noi bazinele au undeva in jurul a 50 cm...
[youtube]
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=n-GUWcJBbv0[/youtube]
|
 |
|
Urmeaza sa-mi dau comanda de sare.........ce recomandati? Tropic Marin pro reef + aditii? sau aveti alte recomandari?
Pe la inceputurile mele am folosit vreo 3 galeti de Tropic Marin. Foarte buna sarea. Acum ce sa zic, am folosit si Aquaforest si Red Sea...fiecare e buna in felul ei, diferenta e in concentratia de micro si macroelemente, dar asta se regleaza din aditii
|
 |
|
Baga HERBTANA
Sa ridice mana sus cine a avut rezultate cu Herbtana dar dupa ce a aparut ich-ul...nu inainte, ca si preventie.
Eu zic sa te indrepti spre niste medicamente mai bune ca boala e in toi...
PS indiferent ce vei baga ar fii indicat sa scotii carbunele activ.
Daca bagi Herbtana trebuie sa opresti si skimmerul pe timpul tratamentului si vreo cateva zile dupa ca te umplii de spuma ....asta inseamna ca o sa stai un pic cam prost cu filtrarea.
|
 |
|
Da...e gris. Si pare destul de rau. Baga ceva medicament. Eu am avut rezultate cu KZ Fish Rezistant. Am folosit si Herbtana dar in afara de aromoterapie in casa altceva nu a facut.
Am auzit ca cel mai tare e acum Poly Lab Medic.
|
 |
|
Da asa e...sare din apa.
Pe primul l-am gasit uscat pe jos. Iar acum pe asta de doua ori l-am luat de pe plasa care e pe bazin si o data de pe jos. A avut noroc ca eram langa.
Cat despre ce mananca nu stiu. Eu sincer l-am luat mai mult pt culoarea galbena. Adevarul e ca nici nu am ce stii ce brontozauri in bazin in afara de aiptasia si de niste viermi din aia ce ies noaptea dar nu multi...
|
 |
|
Daca gasesc berghii, ceea ce e destul de greu, o sa scot yellow wrassele. Iar daca termina de mancat totul la mine in bazin sigur mai gasim altul unde sa aiba ce sa manance
|
 |
|
Bun...deci am incercat cu apa fiarta. Mai repede era sa ma oparesc eu decat sa omor aiptasiile. S-au strans intr-adevar dar nici urma de a se desprinde de pe piatra. Probabil am si incercat la doua mai mari. Sa vedem. Am mai dat o tura de aiptasia x pe unde am putut si pe unde am vazut.
Isi face treaba pe moment dar o sa revina ele...
O sa incerc un tomentosus cat de curand dar asta nu inseamna ca renunt la ideea berghiilor. Asa ca daca stiti pe undeva sau auziti eu vreau in continuare.
|
 |
|