Message |
|
dan.pavelescu wrote:Si cu a treia mana aspiri cu furtunul in zona in care tai.
Cum de nu m-am gandit la asta
Multumesc slabutule, stiam ca ma pot baza mereu pe tine
|
 |
|
|
 |
|
Domnisori mai experimentati poate ma ajuta cu o idee .
Se apropie tunsul la bonsai iar la prima tunsoare a trebuit sa adun cu Penseta de pe fundul bazinului ce am tuns  am injurat putin mai mult  si acum mai este putin printre plantele din substrat
Deci in bonsai este Vesicularia dubyana (christmas) cum fac la urmtoarea tunsoare sa nu cada tot pe fundul bazinului
Daca nu am solutie ma gandesc serios sa ma declar Chinez
|
 |
|
Simplu si frumos, imi place mult .
Slabule vrei sa faci Rasbora la flacara lumanari
|
 |
|
Maab wrote:
dar eu totusi am probleme cu algele si poate ma ajuta sa le rezolv, am sa iau o sticluta minune sa vad ce face
Efectul, daca este, clar nu il vezi decat dupa minim 2-3-4 saptamani.
Probabil depinde de tehnica si alge .
Eu am reusit sa scap în 2 saptamani de alge in bazinul mare. Acum de 3 zile fac si în cel mic un tratament ca am staghorn.
|
 |
|
Pustiu tare  abia astept sa treaca lockdown
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Ca sa zic asa, poze face oricine. Fotografii fac doar meseriasii.
digital single-lens reflex camera
Multumesc mult , o sa ma pun cu gura pe sotie sa invete sa faca fotografi nu doar poze
|
 |
|
Multumesc ,inca nu e gata mai am putin de munca la el plus dezvoltare plantelor. Si sa scap de alge
|
 |
|
Slabutule ,eu nu ma pricep deloc la poze, sincer nici nu imi place sa fac poze .
Sotia e cea care e mai priceputa.
Nu cred ca are rost sa iau aparat special daca si asa nu stiu sa fac cu telefonul care are pana la urma o camera foarte buna (samsung s20)
.
Alinutz80 ce insemana DSLR ( Nu rade ca nu stiu despre ce vorbesti  )
|
 |
|
O intrebare, voi ce folositi pentru Fotografierea acvarilor ? Aparate speciale sau telefoanele ?
|
 |
|
Gabi C wrote:Bravo man. Foarte fain.
Multumesc
|
 |
|
Mai una cu lampa la intensitate mai mare
|
 |
|
Dupa o lupta scurta da la obiect cu algele ,au revenit plantele pe drumul cel bun de dezvoltare .
Acum 3 saptamani sa adaugat:
Neritina snail mix 10
Amano shrimp 10
Saptamana trecuta am mai adaugat 25 Rasbora si 6 Otocinclus,.
Incepe sa infloreasca Bucephalandra
Noroc cu sotia ca sa pus sa faca poze mai bune ca ale mele
|
 |
|
Putin Update
|
 |
|
 Bine dat la centura mam simnti
Total de acord cu tine ,pe mine ma bucura insa ca acesti cativa putini inca mai au dorianta de a ne ajuta pe noi astia mai la inceput .
Si tu slabule mai invatat destule chiar daca crezi ca nu am bagat la capatana ,am bagat destul  si mai am loc.
|
 |
|
|
 |
|
Imi pare rau sa aud asta , eu sper sa nu am asemenea surprize .
|
 |
|
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Nu e chiar asa, Samy. Daca prind alge, trebuiesc tinute in clor, frecate bine cu periuta, etc.
Plus ca e un chin (si un risc) sa scot furtunul de pe ele si sa il bagi la loc.
Am auzit multe de aceasta grija cu furtunul ,nu inteleg de ce eu am luat furtune transparente de la hornbach de gradina ,nu am nici cea mai mica problema in a le scoate.
In legatura cu curatatul daca faci o data pe luna o spalare la robinet nu vad deloc alge si chiar imi ia un minut .
Plus cand va fi asa de rau sa le tin in Clor am de rezerva inca un Set.
Eu mult mai greu scot furtunul de pe inox decat de pe sticla.
Probabil tine de tehnica
|
 |
|
Sa sti nu sunt asa de sensibile, o data pe luna daca tragi o spalare de 1 minut la giuveta sunt perfecte
|
 |
|