[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: masson
Forum Index » Profile for masson » Messages posted by masson
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by masson
ancistrus sp. 10cm+, femele si masculi - 30 lei/buc
Anubias Barteri - 30 lei/buc

ridicare personala din zona Razoare sau predare personala in zona Grozavesti.

Am montat difuzorul de CO2, conectat la o butelie Tetra

Parametrii apei:
PH - 7.6
KH - 16

O sa scot pietrele.
Cateva poze.
Sa incepem cu ceva istorie:
A doua poza este din Februarie 2006

Salut Stefan. Pentru inceput as dori sa pun niste plante in el. Am 2 echinodorusi quadricostatus momentan.
Ce as dori sa bag:
- anubias
- echinodorus major
- cryptocoryne pentru prim-plan
- bacopa

In principiu nu doresc plante pretentioase.
Pe masura ce fac rost de plante pun in functione si reactorul de CO2.
Legat de lumina, ma gandesc sa trec la iluminat cu LED. Trebuie sa mai citesc in sensul asta, sa vad ce si cum. Am vazut si threadul lui Lucian, e o sursa excelenta.

Am primit astazi niste JBL 7 balls de la colegul Niro.
S-a rezolvat. Se poate inchide.
Pestii au plecat catre Niro si Daniel1402

Multumesc frumos pentru gazduire.
Rezervati momentan pentru Daniel1402
Bine v-am regasit. Ma bucur ca va gasesc activi, intr-un timp era liniste multa.
Donez 35 buc black Molly.
Pestii se ridica personal din zona Razoare - Drumul Sarii.
Detalii pe PM sau la 0740 081 089 (Razvan)
Salut.
De vreo 2 saptamani am intrat in posesia unui acvariu + hardware.

Dupa o pauza de 4 ani, am decis sa reiau acest hobby.
Acvariul Eheim are dimensiunile 80x45x45 cm
Standul este tot Eheim.

Filtrarea se face cu ajutorul a 2 filtre:
Filtrul intern este Eheim AquaBall 130
Filtrul extern este un Eheim Ecco Pro 200 cu mediile de filtrare originale.

Iluminarea este asigurate de 3 x T5 24W
Capac JBL Bio Pur
1x Solar 10k K
1 Solar 4k K
1 x Fluval 14k K

Deocamdata plantele sunt putine, voi lucra la acest aspect.
Substratul este imbogatit cu JBL TorMec Activ (asa l-am mostenit).

Pesti:
Multi molly - vor fi donati (asa l-am mostenit)
1 pereche betta
4 gourami
4 leeri
5 cory (1 femela albino care a si depus si 4 pui paleatus)
2 pleco destul de mari (15 cm)
4 ancistrusi de 1 cm

Ca si pesti, as vrea sa merg pe Gourami si leeri, eventual si boesemani rainbow insa nu stiu cum se vor impaca cu gourami.

Pentru ca acvariul trebuia mutat intr-un timp foarte scurt, si pentru ca avea pesti, nu am refacut substratul cand l-am adus acasa.
Poze atasez diseara.

P.S. Primul acvariu l-am facut acum mai bine de 10 ani din sticla de 4 (taiata de mine) si avea vreo 20L, apoi unul de 150 L din sticla de 8 (taiata la magazin).
Intalnirile duminicale erau foarte frumoase, multa lume: akademik79, Sandu, Koala, Mosu, Razvan, romulus, acata, dalles, lucian, gg si multi altii.
Imi pare foarte bine ca regasesc multa lume din garda veche

Sa nu o dam mai rau in offtopic, mai bine se inchide.
Sorry, Cherry vroiam sa scriu. Nu am timp sa caut la magazin. Stiu ca intr-un timp avea cineva de vanzare.

Mersi frumos de corectura (Nu am de ce sa ma supar)
Salut. Cumpar 10 bucati de red shimano shrimps.
Deoarece doresc sa trec la chiclide, doresc sa schimb pestii din acvariu:

4 leeri masculi (maturi)
1 scalar mascul (portocaliu)

La schimb as dori Labidochromis caeruleus, sau orice alte chiclide africane.
In caz ca nu se pot oferi la schimb chicile, astept oferte.
Vand FLUVAL 304 + mediile filtrante & toate accesoriile. Pentru orice detalii rog PM sau mail puiut_xx@yahoo.com. Va multumesc!
pai am mai vorbit noi. trebuie sa gasim timp liber si eu si tu. tinem legatura. mersi inca odata.
salutare! am si eu nevoie de o femela de leeri. dau un schimb un mascul. detalii pe pm. mersi
betta iti pot da eu o pereche. nu vrei sa vb sa iti dau si gourami? da un semn dp messenger

ravan
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index