| Message |
|
|
|
La baza cozii si a iesit si ceva alb in afara ca un fel de viermisori dar nua miscat sau altceva. Ca niste peri mici.
|
 |
|
|
|
Salut. La ramirezul meu i-a aparut ceva la coada. Va rog sa ma ajutati sa identific ce este. Specific ca inainte (peste 5-6 luni sau inainte) am mai avut vreo 2,3 neoni cu aceeasi problema dar am ales sa nu-i tratez. O sa atasez si poza. Multumesc.
|
 |
|
|
|
Este foarte simplu. Am cunostinte care au folosit si nu au fost multumiti ce calitatea lor, mai ales ca s-a lasat cu schimb de parchet.
Insa eu as exclude din start pentru mine aceasta varianta datorita faptului ca nu am referinte bune concrete, nu un oarecare de pe net, iar pretul lor spune clar ce calitate au. Si daca ai impresia ca sunt bune si ieftine, eu nu cred in acest concept, mai ales cand sunt produse similare din aceeasi provenienta la preturi mult mai mari si de calitate superioara. Nu luam in calcul adaosurile comerciale imense pe care le practicam noi la produsele chinezesti.
|
 |
|
|
|
Filtrul meu are vreo 5 ani, nu i-am schimbat nimic, nu l-am uns, nu l-am dadacit si merge perfect. Este vorba de jbl cristalprofi e900. Parerea mea este ca face toti banii. Si mai e o vorba: suntem prea saraci ca sa cumparam un lucru prost. Parerea mea.
|
 |
|
|
|
Eu as opta pt 3/1, adica 3 osram fluora si un daylight
|
 |
|
|
|
Ca filtru eu sunt supermultumit de el, poti merge si cu 2 externe. Dar la volumul ala de apa, eu zic ca nu se merita, mai bagi un intern mai marisor si gata.
|
 |
|
|
|
Sal. Teoretic ai acel volum de material filtrant, insa practic nu iti va intra atat. La mine in 2 sertare care au volulmul de 2,4 nu au intrat 2 litrii de matrix, tot a mai ramas o mana. Eu as merge pe matrix cu prefiltrare la in'ul filtrului. Oricum pentru ciclide cred ca este insuficient la acel volum, acest model de filtru, insa nu ai zis si ce ciclide vrei sa tii.
|
 |
|
|
Sal. Toti tindem spre mai mare la un moment  . Poti sa-l aranjezi si pe asta asa, fara probleme. Gasesti o lampa la dimensiune cu 2 neoane ca sa inlocuiesti capacul ,cateva bucati de roca vulcanica, 2 radacini, echinodorusi in laterale si fundal, gata bazinul pentru copii. Iar cel mare vedem noi cu cel umplem
|
 |
|
|
|
Salut. Poti sa pui unul osram day light si unul tot osram 865. Asta in completare. O zi buna, Narcis.
|
 |
|
|
|
Si eu tot pe 3/1 as merge, se vrea un bazin plantat, deci incercam sa le facem cele mai bune conditii. Cel cu lumina day l-as pune in fata pentru a atenua nuanta de roz a celorlalte 3. Parerea mea.
|
 |
|
|
|
Salut. Frumoase plantutele, sa le stapanesti sanatos. Niste parametrii la apa poti sa ne dai, ph, kh, co2, fe.
|
 |
|
|
|
Nici eu nu te sfatuiesc sa mergi cu startere, micsoreaza durata de viata a tuburilor, e diferenta la aprindere. Tehnica a avansat mult, de ce sa nu o folosim ?
|
 |
|
|
|
Ce pesti sunt aia cu nasul rosu, sau aveti voi vreun cod, ceva?
|
 |
|
|
|
Salut si bine ai venit.
|
 |
|
|
|
Stai linistit. Ii vor vana scalarii.
|
 |
|
|
|
Salut Gelu si bine ai venit pe forum. Asteptam si poze cu bazinele tale la rubricile dedicate de apa dulce sau sarata.
|
 |
|
|
Sa aveti parte de o nastere usoara si sa fiti sanatosi  . Bazinele merg ele si asa, din inertie, insa asteptam printre picaturi informatii din cartea aceea, sunt sigur ca va aduce multe plusuri.
|
 |
|
|
Salut Bogdan. A trecut o luna de la ultimul update, te-ai suparat pe noi de nu mai dai nimic din casa  ? Cum mai merg bazinele cu creveti, parca ai facut si schimb de becuri daca retiu eu bine. Asteptam detalii, detalii, detalii
|
 |
|
|
Salut. Imi pare rau de pierderile suferite, dar se mai intampla. Totul este sa mergi mai departe  .
Vad ca ai lasat doar in dreapta sagitaria si prea aproape de geam. Mai indeseste tufa aia de rotala, tunde-o si replanteaza-i varfurile. In stanga la fel, trebuie sa mai tunzi din limnofila.
La suprafata probabil trebuie sa mai raresti din pistia aia(banuiesc ca este pistia, din poza nu-mi dau seama), umbreste prea mult.
Per total, mie imi place cum arata, cu mici modificari zic eu ca este un bazin foarte placut. O zi buna, Narcis.
|
 |
|
|
|
Nu este necesar sa cumperi un reductor de firma, eu am o chinezarie cu electrovalva inclusa de vreo 3 ani si jumate, este luat sh si este impecabil. Are si 2 manometre, reglaj fin de calitate(parerea mea). Numele lui este co2 regulator(pro) , doar asta scrie pe cutie si a fost nou vreo 300 lei cred.
Poti sa-l cauti la sc macranda srl, denumirea lui pe factura :regulator de presiune cu electrovalva 2in1 tip2.
|
 |
|
|