| Message |
|
|
|
Am dat si like, si subscribe, astept restul volumelor relaxat ??.
|
 |
|
|
|
Cu placere, sa il folosesti sanatos!
|
 |
|
|
|
A mai ramas filtrul, este nou, în tipla, cu toate accesoriile-300 lei.
|
 |
|
|
|
Se vind si separat.
|
 |
|
|
|
Imi place cum ti-a iesit, in prima punga ai pus mranita cumparata sau de prin zona ta? Sunt curios sa vad ce plante s-au adaptat si cum mai stai cu algele.
|
 |
|
|
|
Suna-ma si vorbim. 0729964418.
|
 |
|
|
|
Am eu un pachet de la tunze, compus din tunze 9004 ?i un filtru.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Interesanta alegere, n am avut niciodata echinodorus ul acesta. Vedem in timp cum se dezvolta. Spor!
|
 |
|
|
|
Bacopa Red, bacopa monieri, ambele arata foarte bine. Cresc doar pe verticala, acopera bine si frumos. Referitor la acareturile din display, nici nu se vede??. De vivipari nu ma pronunt, dar probabil la fel de invaziva ca alte eleocharis.
|
 |
|
|
|
Incearca vase din alea de sticla/plastic cu ventuze, plantezi criptocorinele in ele. Poti incerca flamingo, mie imi place maxim si asa o cresc.
|
 |
|
|
Bolbitis, fernuri, bacope, o buce mare si frumoasa, 2 vase de sticla cu criptocorine roz  .
|
 |
|
|
|
Pretul scade la 750, sau schimb cu echipamente de apa dulce.
|
 |
|
|
|
Bacopa face greu radacini, iar radacinile nu cresc asa repede. Plantez-o putin mai adanc, sa nu mai iasa.
|
 |
|
|
Hai cu poze, altfel iti schimba Dan titlul postului  .
|
 |
|
|
|
Imi place cum arata,curat si ingrijit. Putin cam multi pesti, ar fi indicat sa nu mai cresti populatia. Spor in continuare.
|
 |
|
|
Abia astept sa ma joc cu ea  .
|
 |
|
|
|
Adaug si o poza, sa fie.
|
 |
|
|
|
Vand pachetul tunze, compus din doc skimmer 9004+filter 3162. Pretul este 800 lei. Pentru mai multe detalii si poze/filmare pe whatsapp 0729964418.
|
 |
|
|
|
A mai ramas un singur jbl e402. Pentru detalii, tel sau gasiti voi o varianta.
|
 |
|
|