[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionela1009
Forum Index » Profile for ionela1009 » Messages posted by ionela1009
Da...m-ai ajutat enorm...Multumesc!
Super ...multumesc mult! Revin cu poze cand il si montez
Pana pe 10 cand pot sa ii iau alt acvariu

Ce pot face sa se limpezeasca apa..

Filtrul acela de care vorbesti cu bule...cum se numeste...?? Sau cum sa ii zic sa mi-l dea...

N-am avut timp sa citesc ce e pe acele linkuri....
Nisipul acela mi la pus vanzatoarea...nu l-a ales copilul...nu are nici o planta artificiala tocmai pentru ca vrea sa ii iau naturale....si tocmai ca vrea sa creasca frumos si copilul sa iubeasca mediul inconjurator ...vreau sa reziste si pestele si sa o invat si pe ea cum sa il ingrijeasca....

Sigur...abia luna viitoare pe 10 as putea sa cumpar alt acvariu...de aceea am zis ca as vrea sa imi spuneti cu exemple...cumpara produsul x..sau y..ptr ca ma duc la magazin...si ma imbrobodeste vanzatoarea si iar cumpar ce nu trebuie
Nu mai sunt...doar pestele , nisipul, si atat
Mai des de 2 zile?
De la magazin mi-au zis ca e mascul..

Nu prea imi place nici cum.miroase apa..

Nici impuritatile din apa...

O schimb o data la 2 zile...dar totusi sunt niste chestii in apa...de la mancare cred..mai.mult ca sigur....alt acvariu nu am cum sa cumpar in viitorul apropiat.....

Buna ziua, Ma numesc Ionela, sunt din Bucuresti. Zilele trecute am luat copilului ( impuls de moment) un peste pentru ca isi dorea f mult si de mult timp.

Am luat un bol ( acvariu de 4- 5 litri sa zic ) un peste ( betta mi-a zis vanzatoarea ) , o solutie sa ii scoat? clorul din apa , niste nisip rosu... , si 2 plicuri cu mancare.

Ajunsa acasa si citind pe forum mi-am dat seama ca am facut o mare prostie incepand asa..si trebuia sa iau mai intai acvariu...filtre...etc..

Ce ar trebui sa fac din momentul actual? Sa duc pestele inapoi, nu e o varianta.

Ce ar trebui sa mai cumpar?

Exemple concrete ar fi mai ok... Nu ma pricep deloc la pesti sau acvarii...

Multumesc

Forum Index » Profile for ionela1009 » Messages posted by ionela1009
Go to: