[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lemon
Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
S-au sufocat fara valurire? Peste noapte?
paradoxx wrote: cum naibii ai substratul asa curat ?

pestii sunt adeptii intermitent fasting
Chiar nu se vede cat de mari sunt, pentru referinta, baga cainele in bazin
Poti pune cate filtre vrei ideea este sa nu faci maerlstrom in acvariu, curentul trebuie sa fie unul bun, dar nu iesit din comun.
Acvariul tau este unul mic, asa ca daca nu poti pune un singur filtru mai mare, poti suplimenta cu inca un filtru mic, dar este mai mare bataie de cap, dupa parerea mea.
Daca e musai al doilea filtru, pune-l langa celalalt, ca sa fie curentul uniform.
Ai verificat debitul filtrului, sa nu fie infundat buretele, pentru ca mie mi se par foarte multe particule in suspensie. Dupa aspirare si schimb de apa, ar fi normale, dar la 2-3 ore dupa ar trebui sa dispara, ca le retine filtrul. Banuiesc ca ai pus buretele inainte de Substrat Pro.
Astia sunt cat pisica mea.
Foarte frumosi, sa-ti traiasca.
Imi place ca ai ales nisip, iti va fi foarte usor la curatenie.
Nu zic ca nu ai atasat poza, dar eu unul nu o vad.
E posibil sa fie filtrare deficitara, dar daca devine tulbure la cateva zile dupa schimb, nu e ok, e posibil sa ai si alta cauza.
Incearca sa mai pui odata poza. Pe forum nu merge dimensiune mare, asa ca trebuie sa o modifici. Daca nu, foloseste cu incredere site-ul plici.ro. E foarte usor de urcat poze acolo, apoi dai copy-paste la bb codes medium link.
S-or fi stricat la burta de la varza
EduardB wrote:

Toate rasele somotei acolo. Frumos.
ce placinte frumoase
Frumos, pana te intorci e numai bine stabilizat.
Alb ar fi prea alb, intelegi ce vreau sa zic, prea rece.
narcis wrote:Nu esti deloc atent??.

Pare ca mi-a scapat, de asta ma si miram.
Fadds wrote:Claritatea e data de cantitatea redusa de bacterii din coloana de apa.

Eu ma refeream ca in 3 zile nu au avut timp sa se colonizeze mediile alea astfel incat sa faca filtrare bio.
Parerea mea
Eu am un mascul de P Taeniatus cu un ochi albit de 2 luni, are vreo 2 ani, vede bine cu celalalt ochi, ca l-am testat. Nu si-a revenit.
Dupa cat de mari sunt fata de creveti, par a avea +5 cm.
Chiar sunt si eu curios.
Creveti si nanacare in acelasi bazin?
Din experienta, pot spune ca crevetii rezista ca colonie doar cu pesti mici care nu sunt micro-pradatori, adica Boraras Brigitae, Endleri, Ember Tetra...
Asta pare a fi, doar ca pozele de pe google sunt cu ei in maximul de colorit, cand sunt fie foarte rosii, fie cu albastru in ei. Pot fi atat bimaculatus cat si lifalilii
La mine a fost vorba de o crestere de 3-4 grade in 2 zile, adica pana la 24-25.
Am redus cu 2 grade, astept sa vad luni cand ajung ce se intampla.

Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Go to: