[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lemon
Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Acum am inteles ce ai vrut sa zici prin "a mers".
Mie mi s-a parut o idee excelenta, afara de cele 3 furtune care nu prea puteau fi mascate.
Cum s-a descurcat pompa in bazin? Nu ti-a agatat din locatari / frunze?
Eu am curatat plante cu apa oxigenata in trecut, nu le-a scufundat, fie le-am pulverizat, fie am picurat pe frunza si am intins cu degetul, la fel de bine merge si cu spirt, tot asa, scufundate in spirt 20-30 secunde maximim, apoi clatite. Eu am folosit pe anubias, care are frunza mai carnoasa.
Ce frumos ti s-a intins gazonul.
Rotala Hra arata si ea foarte bine.
Algele de pe pietre mi mi se pare ca completeaza peisajul, asa ca nu le-as face nimic atat timp cat nu se extind pe plante.

Una peste alta, promite multe bazinul.

PS, mie, asa cum ai cropat ultima poza mi se parea ca arata bine de tot, dar atat sa fi fost bazinul. Pietrele iti vor ramane mici dupa ce cresc plantele mai inalte.
Da, din aia. Creste foarete bine in apa noastra foarte dura.
Da, mananca cot la cot cui crevetii. Nu ii vad pe toti deodata pentru ca aunde sa se ascunda. Sper sa fie in continuare toti .
Am grupat un pic pietrele si am pus lemnul deasupra, acum iese un pic cu varful din apa.
Am mai adaugat 2 ramurele, nu am gasit chiar ce cautam, dar am mai umplut zona pe care voiam sa o umplu.
Din pacate, Ctenopoma nu mai este, nu avea cine sa il manance, ca nu sunt suficient de mari astia pe care ii mai am, dar dupa vreo saptamana nu l-am mai vazut.
Asteptam caldura, poate gasesc pe stoc ceva mai mari, asta trebuia sa fie 3,5-4,5 cm, dar nu avea nici 2,5.

image
Daca stiam ca vrei Balansae, nu iti opream eu?
La inceputul lunii am dat 2 plante mature.
Saptamana asta am tuns 12 frunze din plantele mele, ca nu mai aveam loc de ele in bazin.
Cum se refac, scot 1 planta si ti-o dau. Cred ca de vreo 3-4 saptamani e nevoie.
92fox wrote:Insa sa stii ca crevetii din familoia neocaridinelor sunt foarte rezistentii si accepta o plaja foarte larga de parametrii. Eu de exemplu in acvariul mare unde folosesc apa de retea din Constanta ( ph 8 - 8,3 , TDS @ 450 , kH @ 8-10 si Gh @ 20 sau mai mare - piatra lichida.

Confirm, Cherry cresc si in apa nepotrivita, ca sa ii zic asa.
spor cu noul proiect
Asa de dati dracu-s magnetii aia?
Foarte tare solutia.
Eu am mera pe varianta lui Dan, pe Tellu-ul ala smart.
Merge OK, nu am avut probleme deloc.
Probleme sunt cu netul, ca e un furnizor de toata jena acolo, dar asta e, ei ai cablat blocul din faza de constructie, doar ei fac conectari acolo.
Aclimatizare Tylo cu binecuvantarea lui Mihai - 92fox.

image
image
image
EduardB wrote:Apa inghitita din' greseala, dupe/din furtun, trebuie sa fie apa buna. (altfel: pestii o sug')

Atat timp cat pisica prefera sa bea din acvariu in locul apei proaspete de la robinet, stie ea ceva.
Postasem ceva si eram cu o pagina in urma.
La cat de mari sunt pestii, nu e de mirare ca se handesc mult.
eu de cate ori am baut, nu am avut simptome negative
Ciudat e ca l-au turnat cu el.
Cu algele hranesti rotiferii si cu rotiferii copepozii?
Sau am incurcat eu lantul trofic?
Pe exterior, detergent de geamuri si hartie.
Saptamanal, dupa schimbul de apa.
Pune-le si niste CM11, da-le un flex, poate se apuca de placat.

Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Go to: