[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: valyy_dvd
Forum Index » Profile for valyy_dvd » Messages posted by valyy_dvd
Message
Nu ma ajuta nimeni la intrebarea de mai sus?
Multumesc frumos. Nu e nici o problema daca le tunzi peste 10 zile,cu cat e perioada mai lunga cu atat e mai bine,eu pana voi pune acvariu pe picioare vor dura cam 20 zile. Esti o persoana de treaba ca faci gesturi de caritate ,nu sunt multi ca tine. Eu cand tudeam plantele din acvariu , aruncam cate o gramada,pentru ca nu aveam cui sai dau si nici nu stiam de existenta acestui forum,dar omul cat traieste invata. O zi buna
MULTUMESC FRUMOS!!!!!
Am sa fac in asa fel incat sa nu te deranzez,adica ori trimit pe cineva la tine sa ia plantele ,ori daca nu te deranjeaza iti trimit curierul la usa,sa imi spui cand. La ce interval tai earba? Eu vreau sa pun acest acvariu pe picioare cam peste celmult o luna.
Multumesc inca o data. Tel meu este 0747195762 Valy
Salut . Ma pot abona la tine pentru urmatoare transa?
Vreau sa pun un acvariu pe picioare si voi avea nevoie de plante. Daca ma poti ajuta ,ar fi mare lucru pentru mine.Sunt limitat cu bani rau de tot,pentru mine acele plante va fi ca si cum as castiga la loto.
Multumesc anticipat
Ma scuzati ca am postat de doua ori aproape acelas lucru,dar cand am trimis nu am vazut ca am trecut in a doua pagina si l-am mai trimis inca o data
Buna ziua
Acvariu di poze a aratat asa pana acum un an,acum este gol in cutie si asteapta sa fie pus pe picioare din nou.
In primul rand multumesc pentru sfaturi,de care am sa tin cont. Autocolantul va fi albastu monocolor de data aceasta ,acela vechi nu se vedea asa urat cum se vede in poze,ori cum voi incerca sa il lipesc cat mai bine posibil, fara bule de aier.

O intrebare.
Ce ziceti ,sa pornesc acvariu fara plante si pe parcurs sa ce le cumpar le plantez ? Sau sa astept pana mai strang banuti sa pun o mare parte odata.
Cu bugetul nu stau bine deloc, am facut un mare sacrificiu sa strang bani pentru substratul de la ADA pe care il voi achizitiona de la REFF,dar asta va fi dupa data de 12 feb,atunci primesc.

Stie cineva care din cele 2 firme de neoane este mai buna pentru acvariu OSRAM sau PHILIPS?
Ce mi-ati recomanda? PHILIPS 865 6500K sau OSRAM 865 6500K sau 8000K?
Am gasit PHILIPS cu 23 ron tubul si OSRAM cu 16 ron tubul.

Ce parere aveti?
Multumesc pentru sfat,o sa imi prinda bine. Acvariu din poze a fos pana acum 1 an ,acum e in cutie,si il voi pune din nou in functiune dar vreau sa invat cat mai mult despre cum ,cand si ce trebuie sa fac ca sa il fac ok de data asta. Acum astept ca cei de la REFF sa aduca ADA Aqua Soil Amazonia si Power Sand M ,au zis ca vor primi cam pe 12 februarie. Acum astept,si mai invat cate ceva de la voi.

O intrebare, ce ziceti e mai bine sa dau drumu la acvariu sa mearga si sa pun cate o planta si pe parcurs sa il incarc atat cat trebuie? Sau sa astept pana ce voi strange ceva banuti si sa il pornesc cu toate plantele?
Momentan am facut un sacrificiu mare pentru substratul de la ADA. Ce ziceti?
Multumesc pentru ajutor
Nu este deosebit acvariul dar voi incerca cu ajutorul vostru sa il fac.
Buna ziua tuturor.
Am gasit niste poze cu fostul acvariu care momentan e in cutie in asteptarea noului setup. As fi vrut sa le postez dar nu stiu cum,unde si care sa fie rezolutia maxima.
Daca ma poate ajuta cineva,as fi recunoscator.
Multumesc anticipat
Cand voi gasi ceva ,cu siguranta am sa vi le arat
Nu sunt un bun desiger si nu am ochiul format pentru asa ceva dar sper sa gasesc ceva frumos sau macar decent ,valabil si la buturugi
Buna ziua la toata lumea
deci ma poate indruma cineva ce tuburi sa cumpar perntru acvariu meu?
Sunt in pom cu lumina,adica nu cunosc nimic, mi-a fost recomandat philips T5 865 ,dar au fos cuparate in italia ,aici nu gasesc nicaeri,daca stie cineva unde le pot cumpara ,rog sa ma ajute. Sau daca nu ,sa imi recomande ceva care a fost testat personal.
Multumesc si o zi buna!
asa ma pot duce la rau cu o seringa plina cu otet si pot testa daca cea ce imi place mie este bun sau nu

Multumesc frumos si o zi buna tuturor
Multumesc tuturor pentru informatiile date
Locatia actuala de 1 an este Buzau insa eu sunt Brailean

Cineva zicea ca daca vreau sa bag bolovani in acvariu trebuie sa il testez cu otet si daca sfarae nu e bun,intrebarea e: bolovanul trebuie sa fie uscat sau ud ,sau nu conteaza?
O alta intrebare este in legatura cu buturugile care se baga in acvariu, sunt doar acelea care le gasesti in magazinele cu acvarii sau sunt mai multe specii de lemn care se pot folosi in acvariu ?
Daca sunt ,care sunt alea? si cum se prepara?
Buna la toata lumea
Sunt nou pe acest forum si nu ma descurc deloc , incerc de o saptamana sa postez ceva si nu reusesc .

Vreau sa pun pe picioare un nou acvariu de 90L

filtru extern
sistem CO2 (butelie 500g-manometru-difuzor C02.
plafoniera pentru acvariu neacoperit cu 3 tuburi de 24W T5

Acum vreau sa achizitionez ADA Aqua Soil Amazonia 9l doi sacuti si unul de ADA Power 2l dupa care ADA 100 bacter si sa urmez STEP1 ,2 si 3

as dori niste sfaturi in legatura cu achizitioarea noilor tubuti de neon T5 (actualele au deja un an)de unde ,de care si nu varianta cea mai scumpa dar nici cea mai proasta
Daca pot baga piatra de rau in acest acvariu fara sa afectez apa.

Astept un raspuns din partea voastra
pentru un momentdat va multumesc!!
 
Forum Index » Profile for valyy_dvd » Messages posted by valyy_dvd
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com