[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Parca imi place si mie cum arata acum
Nu stiu ce ar mai lipsi. Dar poate veniti voi cu vreo idee.
ciprian wrote:Super..

Catalin cu ce faci pozele astea fantastice.!?

Samsung Note 8. Pe modul Pro...de unde am modificat ISO si WB. Atat...
...

image

image

image

image
...

image

image

image

image

image

image
...

image

image

image

image

image

image
Si niste poze de azi

image

image

image

image

image
Probabil ca ii prieste si in ape tulburi. La mine, cand am avut no3-ul si fosfatul un pic mai ridicate nu i-a convenit. Probabil e si dupa cum e invatata si adaptata.
Si mai e o chestie care nu ii convine: temperatura ridicata.
Ce e chestia roz din stanga, care seamana cu xenia? Si eu de ce nu am?

Cred ca te referi la goniopora ultra red. E rosie si in functie de lumina duce mai mult spre visiniu decat spre roz
Si cred ca nu ai pentru ca ii trebuie o apa foarte curata

Referitor la mana tremuranda, iegzista doo explicatii:

- lipsa bautura
- prea multa bautura

Cred ca prima varianta...dar ma tratez
Domnu' George cum mai merge treaba cu bazinul ca nu ai mai zis nimic de ceva vreme...totul ok?
Si o filmare asa cum am promis. Filmarea e facuta cu telefonul si cu mana tremuranda

um02122 wrote:Fain acvariul, o poza nu poate surprinde tot.
De asta sunt utile filmele.

Daca-mi permiti o sugesti cu scoicile:
- Lima scabra e filter feeder si e greu de tinut in viata intr-un acvariu cu nutrienti scazuti. Eu am avut in cub si o hraneam phytoplankton si a supravietuit ceva luni. Apoi, nu sta unde o pui. Sanse mari sa nici n-o vezi cat supravietuieste daca se decide sa se bage prin piatra.
- Tridacna derasa e singura care ti-ar supravietui in locatia respectiva (pe nisip, lumina la nivel de acani). Scoicile Tridacna au in general nevoie de mai multa lumina decat le poti oferi, ca atare, trebuie plantate cat mai sus in recif pentru a primi lumina adecvata. Gandeste ca necesar de lumina similar cu Acropora, poate chiar mai mult.

Multumesc, o sa fac si un film saptamana asta.

Cat despre scoici, asa e, Lima Scabra a supravietuit 3 zile de cand am adus-o. S-a plantat sub o piatra si ori de cate ori am scos-o de acolo se intorcea inapoi. Acum carapacea e goala pe nisip, trebuie sa o scot.
Tridacana, ( a treia si ultima) a stat vreo luna destul de bine in bazin dupa care s-a hotarat sa nu se mai deschida deloc vreo 3 zile consecutiv si, si-a si "cracanat" carapacea destul de tare. Avand experienta cu primele doua am stiut ca asta e inceputul sfarsitului si am zis sa o mut in bazinul lui Rares. ( rares728 ). Sta de ceva vreme la el, a avut zile mai bune si zile mai rele, a incercat sa o hraneasca, ne poate spune el mai multe...
Cert e ca, asa cum am mai zis, eu am trecut-o la pierderi si alaturi de stelele de mare alea rosii au intrat in categoria animalelor pe care nu le voi mai cumpara niciodata...
Multumesc frumos baieti! Incerc sa tin bazinul la un nivel cat pot eu de ridicat...cateodata merge, cateodata nu...dar in ambele cazuri e foarte scump
rares728 wrote: Buna tehnica foto, dar in realitate arata si mai bine ! Gonioporele dau o dinamica impresionanta cromaticii acvariului. Pestii in carduri completeaza ... smilie

Multumesc frumos
bulan77 wrote:Fara cuvinte smilie , cum de ai bagat si niste damzel?

Sunt Chromisi bicolor
Una de azi

Frumoasa privelistea !!!
Frumos si cred ca greu ... !
Da' ce-i aratarea aia de acolo ?!?!?!?!
Sa va traiasca, si sa va aduca numai bucurii !!!

PS: Ce treaba faina era daca la filmulet, rasturnai si tu un pic telefonul....
Nop...nu e bine nici cu aia. La mine a facut figuri si s-a inchis. Daca o mai tineam inca o zi murea sigur. Asa ca am mutat-o in bazinul lui rares728 unde s-a simtit mai bine vreo doua saptamani. Acum face figuri si acolo.
Am trecut-o la pierderi si pe asta si a fost ultima Tridacna cumparata de mine...as mai incerca o Lima Scabra...

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: