Message |
|
era sa uit, acum am primit de la sor-mea din state un produs de-al lorsi cred ca va fi mai eficient decat glanda ce crap,mai usor de dozat si de injectat.
din hipofiza se face o suspensie care infunda acele de seringa
pe maine, promit, si chiar sper ca va intereseaza.
|
 |
|
pur si simplu nu am avut timp pentru acest post, si acum sunt grabit,dar ma tin de cuvant, promit
e trist ca nu ma credeti, voi repeta experientra si voi face poze
pana atunci, maine pun postul promis
si voi incepe cu kuhlli.
pentru inceput va spun ca am folosit extras de glanda pituiara si gonadotrofina corionica
va pup
|
 |
|
multumesc de sfaturi, nu pera am timp acum de vorba,
la buna vedere
|
 |
|
ok
au fost 5 sau 7 exemplare(din superstitie cumpar doar in numar impar),nu-mi amintesc exact, dar i-am tinut intr-un bazin de 250 l, amenajat, plantat, unde aveau spatiu destul sa-si faca teritorii, deci nu stresul este cauza in mod cert.
apoi n-am stiut ca sunt si de apa dulce, credeam ca sunt toti de estuar...
si de ce este discutabil ca nu au suferit, ce nu e de inteles?
au murit subit, fara simptome prea grave cum se intampla in alte cazuri(cu alte specii) cand nu se mai hranesc zile intregi, saptamani sau chiar luni(la discus)
au mancat ce mananca majoritatea pestilor mei: mixtura de inima de vita cu vitamine, minerale,si alea alea.
|
 |
|
acata, imi permit sa te contrazic.
lasand-o la decantat, nu se intampla decat ca iese clorul si se depun(decanteaza) ceva sedimente, si nu este suficient daca apa e toxica.
deci: daca schimbi 25-30% din apa, o poti face cu ea direct de la robinet
motivul pentru care tu a trebuit sa tii pestii la tratament este altul...probabil o cauza digestiva.
cu utilizarea AQUATANULUI sunt de acurd, e in regula, la fel cu oricare conditioner de acest tip.
eu fac schiburi de apa direct de la robinet la discusi de 4 sapt.
succes
|
 |
|
multumesc gg
incepe sa-mi vina inima la loc...
|
 |
|
daca-mi amintesc bine, exista posibilitatea( citita de mine undeva, odinioara) de a face comert cu oua de killi, in niste plicuri speciale....
exista cineva care a cumparat din europa ,de undeva?
e dragut sa-mi spuna??
multumesc
|
 |
|
adrian
este bine sa cumperi cel putin 10 ,deoarece cand sunt pui manifesta comp. de card, si nu se vor hrani cum trebuie
stresul generat de lipsa sigurantei ii va impiedeca sa manance
cel mai bine se hranesc cand sunt cateva zeci , daca separi 5,6 in alt bazin, vei vedea ca raman mult in urma... dar astea-s probleme de crescator.
deci cumpara cat de multi iti permite punga.
|
 |
|
am cumparat si eu cateva exemplare,chiar stiind ca sunt de apa salmastra.
acum mai traieste un singur "submarin"
am pus decesul lor pe seama lipsei de sare, cert este ca nici nu m-am prea ingrijit de ei, dar simptomul a fost ca nu s-au mai hranit, s-au destramat putin la aripioare, si au decedat fara prea lungi suferinte.
la inceput mi-au placut, apoi am observat ca au burta ca de reptila(respectiv soparla),si nu i-am mai iubit
se poate sa fie si asta o cauza 
|
 |
|
salut,
experienta cu ei doar daca se poate numi asa faptul ca am crescut doua exemplare 4 ani (traiesc si acum),intr-un bazin de 1000 l,care au ajuns la dimensiuni considerabile
au un comportament adorabil, se joaca, alearga, apoi se odihnesc pe o parte de zici ca-s bolnavi.
nu degeaba au fost numiti clown...
atentie la calitatile apei, trebuiesc schimburi repetate, iar in bazin un curent de apa generat de o pompa le va creea iluzia libertatii.
au deasemeni un comp. putin teritorial fata de ceilalti pesti cu care impart fundul bazinului, dar nu sunt violenti.
acum ai mei au peste 20 cm, si nepoata unui prieten de-al meu (de 5 ani ) le spune "ciorapei"
cred ca-i sunt mari.
|
 |
|
sunteti ostil cu toti noii veniti, dom' adm. sau moderator?
inteleg pozitia privilegiata, dar comunicarea e mai imp spun eu
|
 |
|
e asa, o vorba de om batran
era un sarut patern
|
 |
|
nu am vrut sa ofensez pe nimeni, credeam ca sunt pe forumul pentru incepatori....
iar sfaturi stiintifice nu dau, caci cele practice sunt imp.
eu am o cariera bogata in esecuri si genociduri ca sa probez ca ce spun cartile este si nu este adevarat.
de pilda scriu unii cate o carte, dupa cum cred ei ca trebuie facut, si nu cum AU FACUT.
eu sunt satul de teoreticieni
a scos cineva pui de kully, labeo, macrognatus?
eu da
va pupa mareus
nu mi-o luati in nume de rau, sunt nou pe forum si vreau doar sa comunic
la buna vedere
|
 |
|
mi-am amintit ceva.....
a facut careva un bazin din plexy????????
ne impartaseste cateva sfaturi?????
|
 |
|
ma bag si eu in seama , ca unu' care a facut un bazin de 3m lung si cu coloana de 60 cm
degreseaza geamurile cu alcool sanitar
siliconul cel mai bun este bisonul special prt acvarii, e drept mai scump
lucreaza-l pe etape, lipeste geamurile pe rand, rasucind acvariul (in formare) dupa logica fireasca a lucrurilor, adica cum iti vine mai bine la lipit, altfel ai nevoie de un prieten( sau prietena, ha ha )
succes
pune o poza cu el
|
 |
|
nu vreau sa-ti stric afacerea, dar eu am folosi tuburi dintr-astea si sunt proaste...
oricum nu se compara cu cele specializate ptr acv.
|
 |
|
am doua serii
cei mari,2 cm. 200.000, cei mici, cu o luna in urma, 150.000
mareus
|
 |
|
sunt membru( ha ha ha ) nou, dar nu pot sa nu ma minunez
chiar nici unul dintre voi nu a scos pui de discus?
dati omului raspunsul pe care l-a dorit
dragule
raspunsul este apa de osmoza.adica perfect plata(ha), dreapta
daca te int. intradevar,scotoceste netul
este suficient cat ti-am spus, restul is up to you.
va pupa mareus
|
 |
|
am scos pui ,hibrizi dintre cobalt si pigeon, astept sa-mi scrieti email, sunt nou pe forum.
cred ca-mi va aparea adresa
(dar vechi in ale acva) haha
|
 |
|