Message |
|
s-a rezolvat, multumesc, se poate inchide
|
 |
|
donez urgent 3 ciclide mature Trewavasae Chilumba, cam 10 cm fiecare
zona Colentina Bucuresti
marian 0726360127
dinca_d_marian@yahoo.com
|
 |
|
salut, daca nu se vand pana in week end, le cumpar eu
|
 |
|
acvariul a ajuns aseara la mine, multumesc din nou pe calea asta lui Dragos
|
 |
|
Salut, nu stiu daca te ajuta postul meu, dar in proportie de 99% te poti ajuta singur, aici pe forum citind vei gasi raspuns la intrebarile tale.. In plus nu ai dat nici un deatliu, ai prezentat decat problema. Cauta si vei gasi ...
|
 |
|
Salut,
Mai este de actualitate anuntul asta, observ ca nu raspunde nimeni ...?
|
 |
|
salut, poti atasa o imagine cu acvariul cu pricina?, m-ar tenta
merci
|
 |
|
salut, sunt relativ interesat as vrea sa vad o poza cu acvariul daca ai la indemana, merci
|
 |
|
Salut, daca exista un pret pentru cazul in care achizitonez acvariul 1 cu totul te rog sa ma anunti si pe mine cu un pm eventual ,
Merci
|
 |
|
pai cu bugetu nu prea stau bine dar le fac pe rand ca vreau la nebunie ceva frumos si care sa le placa si pestilor si plantelor, cu spatiul stau bine am loc destul asa ca las timpul sa rezolve totul...
|
 |
|
multumesc tuturor pentru sfaturi cred ca am sa fac unul micutz pentru inceput si apoi il fac pe cel dorit sper sa ma descurc sunt baiat mare 
|
 |
|
policarbonat e ceva diferit de plexi glas , policarbonatul e un material "moale" nu ai cum sa faci acvarii despre gradul de opaciate pot spune ca au mai multe nivele de la transparent la aproape total opac
|
 |
|
sal koala , de ce?, crezi ca nu mas descurca cu dimensiunile astea?
sau vroiam sa spun nu daca mas descurca ca garantez eu ca ma descurca vroiam sa zic daca am nevoie de ustensile speciale gen ucenici etc pentru al confectiona?
|
 |
|
salutare ,bine v-am gasit ,vreau sa imi contruiesc un acvariu de dimensiunile l100 L50 h50 (in principiu astea sunt dimensiunile poate mai umblu putin la inaltime sau latime am sa vad) ideea e ca nu stiu de cat sa fie sticla pe care am sa o folosesc de 6 sau de 8 astfel incat sa pot dormi linistit ca nu o sa ma trezesc cu parchetu umflat etc... si as mai avea o intrebare exista pe site detalii la instalatia de co2 cu drojdie si zahar ? multumesc pentru intelegere 
|
 |
|