Message |
|
Chiar daca imi sariti in cap am un acvariu nou lipit cu Den braven negru L 1120,l 500,h 600 fara nici un fel de intaritoare , sticla 10 mm float de la delta glass ,fundul incastrat si sa deformat la mijloc 2 mm si este full cu apa mai sunt 2 cm si da afara
|
 |
|
"se poate pune si untr-un microbuz cu ruta iasi-bucuresti ....ajung mult mai repede decat printr-un serviciu de curierat ,numai ca trebuie asteptat pachetul la destinatie ,adica unde opreste microbuzul(autogara probabil )"
Nu te supara tu ai ridicat pana acum un acvariu ca ala  ajunge la destinatar poate intr-o cutie
|
 |
|
Daca n-am ajuns prea tarziu vreau si eu un fir de bacopa si un nr. de tel. ca sa stiu cum pot intra in posesia plantei.
|
 |
|
Nu vrea nimeni de 36w 
|
 |
|
vreau 2 Aquarelle si 2 965 de 36w poate am noroc sa se stranga mai multi sa se poata realiza comanda , am cautat tot Bucurestiul dupa aceste tuburi dar nici o sansa.
|
 |
|
Cumpar tuburi 38 w (105 cm)
-2 philips 830
-2 aquarelle
-1aqua glo
Sau sa-mi spuneti si mie un magazin prin Bucuresti unde ati vz. asa ceva ideea este ca le vreau noi.
|
 |
|
Am cumparat si eu ieri 2 de la domnu' sunt destul de frumosi astept sa vad daca ce am ales sunt pereche.
|
 |
|
Asa am auzit si eu sticla float este cea mai buna la un acvariu de L=110 l=50 h60 am sa folosesc sticla de 10 stiti cumva mai este nevoie de intaritori si care este treaba cu fundul incastrat,sticla sigur am sa o iau de la cristalbrad
|
 |
|
Aveti idee prin Bucuresti pe unde gasesc si eu pietris ca acela 1-3 mm
|
 |
|
Cumpar daca are careva cateva fire de marsilea
|
 |
|
Tot acvariu cu carasi am si eu ca sa nu mai aiba nici o probleme cu plantele sa isi ia anubias si echinodorus cu frunze late si sa puna peste nisip un strat mai gros de pietris
|
 |
|
Cumpar Anubias pitic si cateva fire de Glossostigma Elantino rog mult care are sa ma ajute si pe mine sa realizez acel "covor" am fost la zoo in cora si mi-au zis ca ei nu au avut asa ceva si la cate magazine am fost ala e cel mai dotat ID messenger "maryan23m@yahoo.com"
|
 |
|
As mai vrea daca are careva Glossostigma Elantinoides
|
 |
|
Cumpar anubias pitic in lipsa de merge si gigant
|
 |
|
Adresa messenger "maryan23m@yahoo.com" sau 0788329784
|
 |
|
Cumpar Sprinkler Aquael Fan-2 de exterior sau un magazin de la care sa-mi cumpar din Bucuresti
|
 |
|
De ceva timp am o problema cu un caras, am o carte de la SERA cu diagnostic pentru boli dar nu prea am inteles exact ce are,initial iau aparut niste pete rosi au trecut dupa ce am folosit baktopur direct dar acum fata de ceilalti are o culoare albicioasa , sta la suprafata apei,isi tine inotatoarele stanse care au inceput sa se franjureze ca medicamente am mai folosit :costapur , baktopur , ectopur si acea sare gunjoasa , temp. am tinuto la 28 grade dar nu sia revenit deloc l-am bagat cateva zile cu ceilalti dar azi l-am scos de frica sa nu mi infecteze si pe ceilalti de mancat nu mai mananca deloc si sta numai la sprafata apei fara sa se miste prea mult
|
 |
|
Rog care stie sa-mi dea si mie un sfat despre "boala" carasilor plutitori de cateva zile ii dau numai mazare congelata,filtu merge dar fara a mai baga aer,l-am scos pe un prosop umed sa se sbata , l-am masat usor pe burta dar tot aceleasi simptome le are stie careva o alta solutie daca nu sta cu burta in sus isi alege un colt unde sta normal fara sa se miste ceva timp
|
 |
|
Am urmat tratamentul cu sare pot sa zic ca nu mai are acele pete rosi dar ia ramas un aspect albicios,palid fata de ceilalti si inca mai tine inotatoarele putin stranse
|
 |
|
Maryan23m wrote:De 10 zile la un caras iau aparut niste pete rosi la baza inotatoarelor am folosit in doua randuri baktopur direct dar nu sia revenit prea mult fata de ceilalti are un aspect albicios si isi tine inotatoarele putin stranse 
|
 |
|