Buna,cred ca v-am plictisit,dar sincer tot ce am citit despre sanitari,spune ca ""trebuie sa scot pestii din acvariu dupa ce acestia au depus icrele"".Totul e ok,dar ce fac cu pestii daca am doar 2 acvarii din care unul este cu pui de molly,iar in celalalt am pestii....as putea sa pun icrele in ceva mai mic pina la eclozare.???
scriam ieri despre un molly care are un comportament ciudat sta mai tot timpu vertical si nu stiu ce sa fac???Nu are aripiorele ciupite si este singurul care este asa de 2 zile...
Sanitarii mei ,au depus icrele pe geamul acvariului in mai multe rinduri,dar nu am putut niciodata sa am macar un pui... imi puteti spune ce ar trebuii sa fac?... Am cautat sa aflu mai multe despre inmultirea lor dar nu am gasit ,ce ma interesa...imi iubesc mult pestisorii si as dori sa ma ajutati sa invat mai multe despre ei. Stiu ca sunt acum mai stingace dar cu ajutorul dvs., voi invata mai repede Multumesc
Volumul-50 litri
Plante naturale
Specii de pesti: 3 perechi molly(negrii si pestrite) - 1 platy - 3 sanitari
Capac acvariu cu neon
Filtru intern complet cu kit de filtrare si aerare a apei
Hrana-Tetramin
!!Scuze era vorba despe un molly!!
Pestisorul meu are o problema, de care nu imi pot da seama.Este foarte linistit,sta mai tot timpul vertical si da impresia ca nu vede. Am un acvariu de 50 l in care mai am sanitari,molly si nu am avut probleme pana acum,chiar decurand o familie de molly mi-au daruit 50 de pestisori . Va multumesc si va rog daca imi puteti spune despre ce ar fi vorba!