[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dana_232
Forum Index » Profile for dana_232 » Messages posted by dana_232
donez pui mooly sanatosi -frumosi tel.0788257449
donez pui mooly ,negri,pestriti
buna ,cred ca am o problema ......am observat de 2-3 zile ca la un mooly i-a aparut ceva pe cap si la ochi alb,e ca si cum se duce pielea .Este vioi dar ceilalti il tot ciupeau,l-am pus separat,iar acum vad ca si un pui are pe la ochi pata alba......oare ce se intimpla???? va multumesc daca ma puteti ajuta.....
Multumesc...dar intradevar se inmultesc repede
am vazut ca am citiva melci in acvariu,acum ceva timp ,am primit citeva plante si cineva de pe forum a spus ca i-am luat cu plantele,atunci am curatat erau 2-3,iar acum iar au aparut ce trebuie sa fac ?Sunt daunatori si cum pot sa scap de ei.....multumesc
buna
mai este valabil acvariu de 54l????
multumesc
pai au 5 saptamini
.....
pai am molly,
buna ,as dori sa imi spuneti cind pot baga puii de corydoras in acvariu? au 1luna si ii tin intr-un vas mai mic in acvariu.puilor de molli au o luna si i-am pus la un loc cu parintii ,dar vad ca nu le face nimic.....multumesc....
multumesc

cum se produce in casa...naupli de artemia?????
sunt foarte mici parca nici nu ii vad.....oare cind cresc???
buna,am cumparat TROCO-PRIM GRANULATIE0 de la promevidet asa mia dat ....iar vasul are 2l.....multumesc
multumesc....am cumparat cu granulatia 0 dar parca tot mare e....
au depus icre si asa cum mi-ati spus le-am pus in vas mai mic si au iesit 3pui cit un virf de ac .....acum problema este ce maninca cit sunt asa mici....
dar atunci pot sa mai tin in alt vas mai mare de plastic puii de sanitari????
Multumesc...acum ma deranjeaza plantele
....ma gindesc sa nu le mai pun si sa cumpar altele...
Si as dori sa cumpar si eu de la membri plante,eu,pe ale mele le-am cumparat din Hombach,dar nu stiu ce sa zic....asa de la voi am incredere ca sunt sanatoase....am avut niste plante semanau cu frunzele de marar si le-au mincat pestisorii...cred ca cei de acolo mi-au dat desert pentru pesti....
Multumesc, pai...nu as putea sa ii pun la un loc cu puii de molly???....ca si ei sunt mici.... mai am o problema ,azi dimineata a murit pestisorul molly va scriam ca sta mai mult vertical.....iar am vazut ca pe plante unele frunze ,parca ar fi prins mucegai,am incercat sa vad daca se duce dar nu ....ce pot sa fac ????????
buna as dori si eu pentru acvariu meu care are 50 litri....multumesc

Forum Index » Profile for dana_232 » Messages posted by dana_232
Go to: