[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionut_razvan
Forum Index » Profile for ionut_razvan » Messages posted by ionut_razvan
pompa juwel are 4 bureti diferiti si o pinza deasupra,peste care am adaugar eu niste pietre de ceramica....eu cind le spal le curat bine.in 2 e ape... nu e bn asa?
in ca o intrebare la voi...am cumparat acum din magazin METIFISH si GENERALTONIC pt discusi.e pemtru deparazitarea acvariului...stiti ceva de aceste produse?mi le recomandati?astea sint singurele deparazitante care leam gasit la mine in oras...
am 2 micuti de 7cm si ceilalti 4 sint de 10-12 cm...mai am 2 sanitari si atit.stiu ca e mic acvariul pt atitia pesti.hrana le dau de 2 ori pe zi.nsu nu le dau exagerat de mult.ce ramine din hrana o scot de pe fundul acvariului dupa 2 3 ore de la hranire.acwariul este juwel.filtrele sunt tot juwel.is filtrele originale de la acvariu...am sa schimb si eu mai des apa deacum.
vreau sa mentionez ca discusii care iam luat ieri aveau ceva care mia sarit in ochi...pielea pe ei era zbircita..incretita.si acum ma uit la ei si observ chestia asta.mai e unul in acvariu tot ieri luat si are aceeasi chestie...stii cumva ce este?
mai am 6 discusi.acum e in lucru un acvariu mai mare.in acvariu am plante naturale.cred ca asta e frumusetzea unu acvariu.ma gindeam sa renunt la ele insa nu pot.am vazut multi care tin si discusi si plante naturale si nu au probleme.apa e oxigenata bine si filtrata.filtrele curatate la 2-3 zile.
am uitqat sa zic ca ii hranesc cu inima de vita si tetra discus.inima o dau curata,nu mixtura pt ca mixtura nu o maninca.
au murit 2 deja...cred ca erau bolnavi de deja pt ca eu ieri iam luat si astazi iam gasit morti.fostul proprietar zice ca nu aveau nimic insa eu cred ca daca aveam ceva in acvariu trebuiau sa moara ai mei primii...ai mei sint vioi acum.acvariul meu e de 120l si schimb cite 15-20l apa o data la saptamina.teste de apa nu am facut pt ca la mine in oras nu se gaseste asa ceva.astazi ma uit sa fac comanda pe net si poate in citeva zile da zic si chestia asta...
baieti am si eu o mica problema.discusii mei de 2 zile is cam abatuti.mi se pare ca inoata cam pe o parte nus drepti.nici nu prea maninca...are cineva un sfat pt mine?
rana nu e adinca.e foarte putin atins.e vizibil albul pe linga albastrul sau.eu sper sa nu fie probleme...daca e sal vad schimbat il separ si caut ceva unguiente.dar poate nu o fi nevoie.ms
salutare.am si eu o mica problema...am in acvariu 5 discusi...unul astazi sa lovit de un decor si sa zgiriat pe corp...il afecteaza cu ceva?ce ar trebui sai fac acum?
is marisori.discusii 10cm iar scalarii is aproape de maturitate....tre sa renunti la o parte din ei
120 l.da mai am si un decor 3d si citeva plante care mai ocupa din spatiu
sper si eu sa cresca mari si voinici.eu is acvariu mai am 4 scalari si 2 sanitari,oare sai influenteze cu ceva?multi zic ca nui bn insa am vazut la o cunostinta are la fel discusi cu 7 scalari si nu au nici o problema....
stiu ca sunt mici.ma gindeam ca e posibil sa le aflu sexul.nui problema,sanatosi sa fie.ms oricum
ms.am citit pe forumuri de chestia asta insa im vazut ca ar fi cunoscatori care isi pot da seama si pina sa se reproduca.
si ultimul...
asta e al doilea
salutare domnilor.tocmai mi-am luat primii mei discusi.sant de o frumusetze rara sau cel putin asa ii vad eu.am o mare ruganinte la cunoscatori acestei specii sa ma ajute sa stabilesc si eu sexul leo.am sa atasez poze cu fiecare in parte
puna la urma nu e nici una dintre ele....
am si eu o mare rugaminte la voi.daca ma puteti ajuta sa identific aceasta planta???ms mult

Forum Index » Profile for ionut_razvan » Messages posted by ionut_razvan
Go to: