[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionut_razvan
Forum Index » Profile for ionut_razvan » Messages posted by ionut_razvan
radacinile sunt tari.sunt bune totusi...oare sa mai fie vreo speranta?
buna ziua.am si eu o mica problema....am scos tot din acvariu si am reamenajat.am dezinfectat tot cu clor si apa oxigenata.chiar si plantele.dupa ce am replantat si pus in functiune valisneria mia murit.toata.sau muiat frunzele...voiam sa stiu daca mai are rost sa las radacinile in substrat...daca mai iese ceva din ele sau sa le scot...multumesc
hranitor automat juwel folosit citeva zile.am cutia cu toate accesoriile si cartile.pret 70 lei.accept si anumite schimbi.
vind hranitor automat juwel.nou in cutie.pret 80 lei.
am crescut temperatura.sper sa nu moara.macar sa le dea afara ...
sper sa ma bucur de ei.sper sa nu pateasca femea ceva ca e mult timp de acum de cind e si unflata si cu punctul alt.sa speram ca e doar stresul.
vivipari au icre ca orice peste...si da nasc puii vii care ies din icre...mai documenteazate...si apoi ma CORECTEZI...bn?
am citit despre dropsy...nu cred ca e bolnava.maninca bn,se misca bn,nu are pete pe ea, e bn din toate punctele de vedere.doar ca are burta super mare si intro parte putin mai unflata...eu cred ca e plina d icre si nu poate sa le scoata...
??????? nu stie nimeni sami zica ceva???? nu a mai patit nimeni asa??????
pai e aproape o luna de cind e super mare burta...celelalteau fatat...am una care fata a 2-a oara acusi...sper sa nu moara.nu cred ca o sa mai fete ca deja se unfla intro parte.se deformeaza
salut.am si eu o mica problema cu o femela de blackmolly.nu naste....e la prima nastere.e unflata in burta si are si punctul alb de vreo 3 saptamini daca nu si mai bn.pe zi ce trece se tot unfla da nu scoate pui.cei de facut???mentionez ca temperatura la apa e buna,ca celelate femele au scos pui.
0k.asa am sa fac.sper sa fie bn.merci
si schimb cam 25 -30l
apa o schimb zilnic de doar 5 zile.inainte o schimbam la saptamina...
schimb am schinbat apa in fiecare zi de cind mi-au atras atentia baieti.astazi am cumparat easybalance.sper sa indrept problema.
am facut testele de apa.am luat teste de la jbl 5 in 1.eu am sa incerc sa va zic valorile asa cum mi le indica betisorul...ph 6,8-7;nitratul are valoarea unde la 100;nitritul e 0duritatea apei este la nivel normal...din ce indica aici.si mia aratat aceleasi valori la 5 teste...cei de facut?cemi recomandati?eu am sa mai consult si forumurile pina primesc un raspuns de la voi.multumesc mult inca o data.
mai am nevoie de un sfat de la voi...am crescut temperatura in acvariu la 32 de grade.am pus general tonic in apa de diminetaza.am schimbat 30 litri de apa din acvariu.pestisorii is mult mai vioi decit dimineatza.nu mai stau adunati ca diminetaza.se plimba,insa nu maninca.nau mincat nimic astazi.d c oare?ma gindeam sai bag in tratament cu mertonidazol.voi ce spuneti?sai mai las oare si miine sa vad care e treaba sau sai pun preventiv in tratament?
.da aia cu buretii in masina de spalat e buna.nui scot din acvariu inca.acum leam schimbat 30 litri de apa si astept sa vad ce se intimpla.nu le mai dau nici inima de vita pina nu vad ca e mai bn...
ok.am pus in apa clorocid.acum 2 ore.acum ma apuc si scimb apa si spal filtrele.si o mai schimb miine dimineatza.multumesc mult...
am sa ma orientez dupa debit deacum...astazi cred ca il spal si apoi il las sa observ debitul...acum ma uit la ei...au fost abatuti toata dimineatza...acum au inceput sa se plimbe..cauta mincarea..sint infoiati.dimineatza aveau toti inotatoarele stinse.ar trebui sai bag in carantine?sau sai mai las asa?

Forum Index » Profile for ionut_razvan » Messages posted by ionut_razvan
Go to: