in weekend am vorbit cu un domn din craiova osa dau o fuga sa dau cei 2 carasi mari si cei 2 carasi mici cu ochii telescopici.Vreau sa va intreb totusi de ce s-a tulburat apa.S-a albit.
urgent si pentru cei din craiova vreau sa ii dau mi-am plantat acvariul si imi mananca imi scot plantele.ii schimb si cu beta sau sanitari urgent.0762627974
am inteles.am postat ca ii vand sau ii schimb unde trebuie.pestii care sunt in plus eu i-as da dar nu are cine sa ii ia intelegi va rog.in slatina daca merg la doamna de la care i-am cumparat imi spune de fiecare data ca nu ii ia deoarece risca sa ii moara ei luand boli de la ai mei,ceilalti pesti.Nu doar o data am fost sa ii schimb sa ii dau.a spus ca nu ii primeste nici gratis daca i-as da.acum eu ce sa le fac?sa ii arunc nu ma lasa inima si nu lasa pe nimeni.am mai pus astazi cateva planticele.
Am pus pe acel decor de vita de vie planta aceea.Am bagat-o putin mai fortat sa zic asa ma refer la faptul ca nu scapa de acolo si nu a fost nevoie sa o prind cu guta sau altceva.Vroiam sa va intreb daca oare se va prinde intr-un final de acel decor sa para ca si un copac?
Am oprit si bulele de oxigen si am ridicat mai la suprafata pompa sa faca putin valuri.In spate intr-o maternitate am un guppy care trebuie sa fete.
pretul este de 3 sute de mi amandoi. au in jur de 9-10 centimetri cu tot cu coada.
sau schimb cu alti pesti eu am facut greseala sa ii iau si am acvariul prea mic.
Cu ajutorul lui Emil am facut rost de niste plante unele donate de el unele cumparate de la un prieten de-al lui.Tin sa ii multumesc din nou pe aceasta cale.
as vrea sa va mai intreb un lucru.Cand l-a lipit demult tatal meu a lasat foarte mult silicon pe interior si exterior.As putea sa il tai sa il curat ca sa nu apara asa urat?rezista acvariul?ma refer sa ramana doar ce s-a lipit surplusul sa il tai.
S-a deshis in sfarsit si la noi primul pet-shop cu numele mai mult deoarece are aceeasi marfa pe care o avea intr-o taraba din aceea in care isi tin marfa cei care vand flori,un chiosc.Acum au facut frumos acvarii supraetajate cu pestii pe specii si ceva mai multi si de dimensiuni diferite.Am intrebat-o de plante daca le mananca carasii si mi-a recomandat niste plante care au frunza mai tare si pe care carasii nu le mananca.Sa fie adevarat?iar daca da se pot prinde in substratul pe care il am?Planta are cam 10-15 cm inaltime cea cu frunza tare de care mi-a zis si costa 150 de mi(bani vechi).
In legatura cu pestii dupa cum observati in video unul potrocaliu mic il alearga pe cel mare carasul.Oare de ce?
parerea ta este buna si am auzit-o de la multi.la cine sa ii dau nu vrea nimeni deoarece cred ca au vreo boala..am fost sa ii duc inapoi la doamna de la care i-am luat si a spus ca nici gratis nu i-ar primii inapoi.
am fost si azi d in nou sa ii duc inapoi dar nu ii primeste.A zis ca poate au ceva boli luate din acvariul meu.S-a exprimat asa:nu iau pesti de la altcineva ca poate au boli si apoi mie imi mor toti,nici pe degeaba daca i-ar da nu i-as lua.
Astazi cand am venit acasa am avut parte de o "surpriza".Este ziua surorii mele si ai mei au facut pe placul ei si i-au cumparat niste pesti.O sa ramaneti surprinsi cand veti afla ce pesti au cumparat.Un caras auriu mare(inca unul pe langa cel pe care il aveam) 2 negri cu ochii telescopici,micuti si inca doi dar nu stiu cum s enumesc..
nu este spartura de marmura.Este exact ce ati spus voi.Garantez 100%.Si eu ma gandisem la inceput cand am vazut.Dar am pus in apa sa vad daca este calcar si daca se descompune vreo 3-4 zile si nu s-a intamplat nimic iar spartura de marmura nu este.Nu arata ca marmura nicidecum