Message |
|
off.O sa il scot.Il lusem pentru ca am peretii albastri la camera si arata bine privit de la departare.Sau tu spui ca nu da bine albastru si cel gri peste albastru?
|
 |
|
Se rezolva si asta nu e mare smecherie.Maine fac si asta.Cam cat de gros sa fie stratul?il pun peste cel albastru..nu?
|
 |
|
Il fierb 5-10 min si apoi il pun.E ok asa?
|
 |
|
Nu au la Pet-Shop.Si daca iau de la balastiera trebuie pietris asta am inteles.Ce trebuie sa ii fac sa il spal si atat?
|
 |
|
De unde sa iau pietris natural?Tot de la balastiera?
|
 |
|
|
 |
|
gata,ma scuzati d emulte ori am vrut sa pun dar m-am luat cu altele.anyway o parere?
i-am zis doamnei de acolo sa i-l dau inapoi si a spus ca nu se incurca si o inteleg.Ca ea daca ia un peste bolnav ei ii mor apoi inca 100 pe langa.Cadou nu am la cine sa il fac pentru ca in Slatina asta mica maxim 5 au acvariu si ei nu se ocupa de ele.Trebuie sa ii gasesc eu o solutie si lui.
Este noapte.O sa fac maine dupa ce iau si fundalul si o sa mai umblu prin oras poate gasesc tot maine si neon,daca nu marti mi-a promis o doamna ca ii vine la magazin.
|
 |
|
poze  facute acum 2 minute
Nu ma certati am pus tottusi si cateva pietricele.Eu zic ca dupa ce voi pune si neonul si plantele si fundalul o sa arate frumos.Puteti obs nuca de cocos;;)
|
 |
|
Am sunat acum la singura femeie din oras care aduce plante si a spus ca saptamana asta o sa primeasc.Acum sa vad ce specii o sa aduca.Sa cumpar direct sau sa ma consult cu voi?Dar daca o sa cumpar si neon si o sa aiba lumina ce mai citesc pe forum o sa ma descurc.Nu?
|
 |
|
Multumesc frumos.as vrea si plante si sa vad ce fac cu acel caras auriu pentru ca nu ii este bine dupa cum spuneti voi.El este vioi inoata mananca nu are probleme.Acum de..O sa pun cat de curand acel acvariu de 50 de litri.Dar sa vad ce fac cu plantele deoarece nu gasesc si imi pare foarte rau  .O sa fac o poza sa va arat;;).Marti o sa cumpar si neon si maine merg sa iau un autocolant albastru.M-am hotarat la albastru pentru ca evidentiaza si mai bine culorile pestilor care majoritatea sunt aurii si da si un efect apei.
|
 |
|
ok am inteles si o sa fiu atent.Astazi am fost la o balastiera sa culeg pietre cu un prieten.O sa arunc si cateva pietre dar nu cred ca le voi pune acum.Atunci cand voi gasi si plante voi pune si pietre.
|
 |
|
da am inteles.O sa merg la Craiova pentru ca in Slatina nu gasesc.Poate acolo o sa dau de niste plante sa fie treaba treaba momentan..Vroiam sa intreb de neon,aceeasi poveste.Nu pot sa gasesc special pe nicaieri.Nu merge unul alb simplu?subtire?
|
 |
|
pai si da acel negru acea aparanta la apa?sa para albastra?eu am gasit acum vreo ora un autocolant albastru mai transparent cu niste norisori frumusel fata de ce am mai gasit..Ce fel de negru sa fie negru plin sau putin transparent?cineva mai zicea de folie de se pune pe geamuri la masina..  nu stiu ce sa zic...spuneti si voi
|
 |
|
nu conteaza de plante ca se asorteaza sau nu.In prim plan pun sanatatea pestilor deci..Dar nu stiu de unde as putea sa iau niste plante.La mine in Slatina i-am cerut vanzatoarei sa imi aduca plante dar a spus ca nu se incurca si mi-a recomandat artificiale din plastic dar am refuzat categoric.Si orice ar fi din acelea nu bag.Cineva din Slatina,Bals sau Craiova care poate sa imi dea,I-as fi recunoscator...Si as vrea sa va intreb am vazut pe site acavriul acelui dany alexa si apa lui are o culoarea albastra ca de ocean..As putea sa am si eu o astfel de apa.Am nevoie de neon asta este clar si ce fundal sa pun atunci la el sa imi dea un astfel de efect la apa.Multumesc.
|
 |
|
asa am facut cu nuca de cocos...acum am bagat-o si sub ea am adaugat si un strat de nisip de 1 kg punga..Spalat bine cu vreo 30 de jetuuri de apa si lasat in apa intr-o galeata timp de 24 de ore.Am mai aruncat cateva bile rotunde micute albastre.De ce ma concentrez pe albastru pt ca a mea camera are peretii vopsiti albastru si portocaliu.Vroiam sa va intreb daca pot pune un fundal portocaliu simplu la acvariu pe spate?Nu imi permit sa adaug multe accesorii pt ca oricum este acvariul mic.
|
 |
|
o sa vad ce fac cu acel caras pt ca este so foarte mare.Astazi am cumparat incalzitor si nisip..Nispiul l-am spalat cu vreo 5-6 jeturi de apa si l-am lasat in apa pana maine cand o sa il pun.Am cumparat si nuca de cocos sa o fac ceva micut pentru ca nu imi permite acvariul chiar deloc dar totusi gol gol este uratel..Am cumparat si termometru sunt pe drumul cel bun.Sper
In legatura cu neonul am doua neoane unul verde si unul roz..Merg puse oare?Din ce am citit sunt neoane speciale dar vreau sa va intreb daca totusi merg..
|
 |
|
scuze pt double post..stiu ca aveti dreptate o sa mai tin putin acvariul asta si o sa il pun pe cel mare de 50 de litri...dar face fata oare pompa de acum la acela mare? 
|
 |
|
mai am un acvariu de 50 de litri dar pana o sa il fac pe ala vroiam sa reinvat ce trebuie cu acesta..le-am citit..multumesc frumos..
|
 |
|
Imi pare bine ca sunt din nou printre voi si imi pare rau ca am calcat cu stangul..
Numele meu este Tecu Vali.Experienta mea in domeniu nu este prea vasta defapt deloc si as vrea s ama ajutati dar nu cu replici rautacioase..Sunt din Slatina am 18 ani si am un acvariu de 10 litri..Momentan la inceput am doar pompa de filtrare sau de oxigenare nu am inteles diferenta sau daca este tot una si aceea..Am citit la link-rui utile tot...
|
 |
|
nu tinere am mers in paralel pesti i-am avut mai mereu de un an am renuntat la ei pentru ca am fost pelcat nu am nevoie de rautaciosi ca tine..okey?abtineti-va va rog de la comentarii inutile pt a parea voi superiori..
|
 |
|