Message |
|
Se poate inchide,multumesc!
|
 |
|
Cumpar 4-5 tufe de blixa japonica , doar Constanta.PM sau id InQallen
|
 |
|
Bun venit!
|
 |
|
angelfish wrote:Nu te lua niciodata dupa ce vezi in pet shop-uri,acolo lucreaza cei mai nepriceputi in domeniu plus ca pentru acei oameni vietatile reprezinta doar o simpla marfa de care vor sa scape cat mai repede.Eu n-am vazut nici un asemenea angajat care sa faca un hobby din meseria lui.
Revenind la ceea ce vrei sa faci cred ca nu e bine sa amesteci carasii in bazinul tau.Citeste pe forum si o sa gasesti multe combinatii de pesti muuuult mai interesante.
P.S.nici macar la parametrii apei nu prea se potrivesc
In mare parte ai dreptate angel, insa eu am dat peste un vanzotor care ma face sa merg numai acolo.In city mall este un baiat inalt si slabut care crede-ma chiar se pricepe si chiar te sfatuieste ce e bine si ce nu .
|
 |
|
Am si eu o intrebare, poate stupida, insa vreau sa elimin dubiile.Pitricelele dupa plaja le pot folosi ca substrat?(stau la cateva sute de metri de mare)
|
 |
|
Nu puteai sa fii si tu din C-ta? 
|
 |
|
Vand acvariu home made, 90 L ,sticla 8 mm, revin cat de curand si poze !
Pret: 300 RON
|
 |
|
Am o intrebare, nisipul de rau este bun pentru substrat?
|
 |
|
Catalin doresc sa cumpar si eu cateva tufe de blixa lasa-mi un pm si spune-mi cum facem ,daca mai ai!
|
 |
|
Banda aceea neagra dupa margine, este silicon sau ?
|
 |
|
Pentru substrat ce imi recomandati, nu foarte scump si sa se gaseasca in Constanta?
|
 |
|
Lipiturile exterioare se dau pe dunga unde se imbina cele 2 geamuri.Eu asa fac pentru mai multa siguranta .
Siliconul acesta se usuca cam 2 mm in 15 min , risti in momentul in care aplici silicon cum aplic eu , sa nu se usuce siliconul de sub geam .Este cam al 4-lea acvariu pe care il fac de marimea aceasta si nu am avut probleme la nici unul dintre ele, sper nici la acesta.
|
 |
|
Dupa o lunga perioada de munca ,slefuit sticla , lipit sticla ,cam asa arata acvariul meu cel nou .Inca nu i-am facut lipiturile exterioare si cele interioare .
http://imageshack.us/photo/my-images/217/imag022i.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/511/imag023.jpg/
Astept cateva ore sa se usuce aceste lipituri ,apoi ma apuc de lipiturile interioare si cele exterioare 
|
 |
|
Dolly wrote:
alexos wrote:Eu de ex cand trebuie sa scot corydorasii ma umplu de nervi,ba ca scot plantele din substrat,ba ca ma lovesc de una alta si asa mai departe...
Daca ai putina indeminare si imaginatie, iti poti confectiona ceva de genul acestea  :
Eu m-am gandit la altceva : Cumparam un stuf , o linie (nailon,ac,plumb) punem o pluta si dam la peste in acvariu  )
|
 |
|
alexos wrote:Femelele betta sunt pasnice in general...foarte rar vezi cate una mai bataioasa.E cam imposibil sa nu nasca femelele de gupy pana sa fie gata acvariul cel mare.Femelele de guppy nasc cam la 30-35 de zile...deci in cel mai bun caz mai au o luna,timp in care tu vei lasa acvariul la ciclat.Plus ca trebuie lasat minim o sapt la uscat.Nu ne-ai spus ce specie este acel "sanitar".Eu tind sa cred ca este corydoras(denumit popular si porcusor) si atunci ar trebuii sa mai cumperi inca vreo 4(minim),pentru ca este un peste de gasca
Ape limpezi!
Sanitarul este "hoplo" ,femela guppy are 3 saptamani de cand o am si am luat-o gravida de la pet shop , deci ma astept zilele astea sa nasca .Este foarte mare pentru un guppy si are o burta foarte foarte mare. 
|
 |
|
Daniel32 wrote:Am doi Ctenopoma acutirostre (5 cm) singuri intr-un acvariu de 20 litri. As fi bucuros daca as primi orice sfat in legatura cu acesti pesti de la acvaristi cu experienta. Va rog nu ma trimitei la serch pe google....prefer sa schimb opinii cu oamenii din aceasta comunitate. Multumesc!
Apa: Dulce
pH:6.5 - 8.5
Temperatura:22.8-27.8°C
Duritate:6-20 °d
Raport sexe:1:1 M:F
Dieta:Carnivor, hrana vie, granule, fulgi
Durata de viata:5-8 ani
Habitat:Africa
Familie:Anabantidae

|
 |
|
Salut, bine ai venit .
|
 |
|
Poi ai spalat,fiert,apoi iar spalat pietrisul din acvariu?Nisipul l-ai spalat la randul lui?(daca ai).
Eu personal cand fac schimbul de apa iau un furtun si in momentul cand schimb apa,o fac prin acel furtun .In felul acesta nu se mai rascolesc toate mizeriile dupa fundul acvariului.
|
 |
|
Am aflat celalalt peste ce rasa e, este o femela betta si cred ca am nimerit una dintre cele mai pasnice betta din cate am vazut .Si am mai cumparat inca 2 femele guppy,deci acum sunt 3 femele si un mascul(2 femele gestante).Sper sa nu nasca pana termin acvariul cel mare 
|
 |
|
bitanu wrote:L-ai pus ,,sa ti-o taie,,?  Si cu sticla cum a ramas? Succes cu noul proiect!
AHAHAAH foarte tare,ms frumos !
|
 |
|