[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CiprianN
Forum Index » Profile for CiprianN » Messages posted by CiprianN
nu am gasit nimic la ei pe site, iar la noi in constanta nu stiu sa existe magazinul!
Stand-ul pentru acest acvariu de 112L am de gand sa il fac din teava patrata - http://www.bricostore.ro/produse-din-fier/124485-teava-patrata-20-x-20-x-2-6ml-2000001244852.html
Doresc sa achizitionez un nou acvariu si am nevoie de o parere.
Acvariul este acesta - http://www.aquadec.ro/produs/acvariu-aquadec-112l/28 , are cineva idee de firma respectiva, sunt seriosi?
are cineva vreo idee cum pot scapa de calcarul care se afla in apa? la mine se pare ca se afla din abundenta (ramane un fel de piatra pe acvariu).
singura chestie nu am folosit niciodata fertilizatori.posibil din cauza asta.
Cumpar filtru extern pana in suma de 200 Lei
nu stiu cat de bun e in conditiile in care in 2 ani de zile nu a reszistat nici o planta.
Mai am o intrebare, am in acvariu JBL MANADO - http://www.emag.ro/substrat-jbl-manado-5l-4014162670236/pd/DXT4JBBBM/
am inteles ca e substrat inert si nu prea e benefic singur in acvariu pentru plante.
Am facut rost de niste nutrienti de la JBL ProFlora (7Balls) aveti idee? sunt buni de ceva? http://www.maxi-pet.ro/detalji_proizvoda.35b02206e1fc4a0197284f35788ac358.jbl-the-7-balls-ingrasamant-pentru-radacinile-plantelor-70g.aspx
Si pentru nutrienti trebuie sa cumpar din comert ? incerc sa ma gandesc la ceva natural...
Am o intrebare daca se poate!
Daca imi fac un acvariu in care vreau sa tin doar plante, am nevoie de filtru, pompa de aer?Sau doar CO2 si multa lumina?

Multumesc Anticipat!

Editat de stefanp: Pentru ca nu e un jurnal, am mutat topicul la "Coltul incepatorului".
cumpar balast 2x18w, doar in Constanta!
nu am specificat nicaieri ca folosesc baterii, iar eu am 3 neoane fiecare cu balastul ei, ceea ce am spus era ca dupa ce le-am desfacut cum erau legate toate 3 nu au mai mers independent si nici legate toate 3 .
am primit in cursul zilei de azi de la o amica un capac de acvariu pe care erau atasate si 3 neoane Philips de 18W .am probat, totul mergea perfect.Din 3 tuburi am scos 1 si ce sa vezi, surpriza nu se mai aprindea nici un tub.
Le-am incercat pe rand 1 cate 1,degeaba .
Am atasat o poza in care va arat starterul sau balastul ca nici nu stiu exact ce e ca nu prea ma pricep in ale electronicii si din cate m-am priceput eu unul din acele 2 mufe albe vine la un capat iar celalalt la urmatorul capat al tubului, iar celelalte 2 fire am banuit ca sunt +/- de la priza.

Daca se poate sa ma lumineze cineva .....o sa fiu tare recunoscator ...dau o naveta de bere
(P.S. am 3 startere sau cum draq se mai numesc si nu functioneaza cu nici unul dintre ele !)
Multumesc Anticipat!
image
Am fost plecat o perioada de timp de acasa iar in aces timp neavand cine sa se ocupe de acvariu, mai bine de 50% din apa din acvariu s-a evaporat.Este in regula daca inlocuiesc cu apa de la robinet lasata la decantat?sau sa inlocuiesc treptat?

Multumesc anticipat!
astazi am primit niste plante de la o amica.acum problema pe care o ridic este daca sa tai sau nu radacinile, care sunt foarte lungi !

Multumesc Anticipat!
guppy este foarte pretentios in ceea ce priveste temperatura sau mancare,deci mare grija
Moss-ul a ajuns la mine si este foarte frumos !Multumesc domnului Panaite!
Asa cum spune si anuntul cumpar Gazon Hemianthus Callitrichoides HC 'Cuba' din Constanta de preferabil daca are cineva.

Multumesc Anticipat.
Cumpar plante pentru acvariu , de preferat din Constnta.Multumesc Anticipar!
Salut ,bine ai venit!

Forum Index » Profile for CiprianN » Messages posted by CiprianN
Go to: