Va salut.Sunt Ciprian si de vreo cateva zile rasfoiesc diverse posturi,cele mai multe de pe acest site in ideea de a-mi amenaja un modest dar frumos acvariu.Am mai avut in copilarie unul micut cu ceva guppi,sanitari si nu imi mai aduc bine aminte ce mai aveam si ce sa intamplat cu pestisorii,dar cel mai probabil la adolescenta mi-am pierdut interesul.Mai acum vreo 8-10 ani fiu-miu si-a dorit un mic acvariu pe care i l-am luat cu conditia sa aive grija de ei,pentru ca nu prea aveam timp,insa dupa ceva timp de prea muta grija le-a administrat vitamine din alea efervescente din alea pentru el ca sa-i vitaminizeze cica ,dar el saracu mic fiind a vrut sa le faca un bine,

in fine acum sa va explic despre ce e vorba:am un perete gen bar din zid doar cu un blat pe el care desparte bucataria de living cu latimea de 37cm.lungimea de 140cm si mi-as dori un acvariu plantat dar nu cu multi pestisori,sunt fascinat de beta,as vrea 2 masculi si vreo 5 femele,dar si pesti(melci) care sa ma ajute la mentinerea curateniei in acvariu si va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi.Mentionez ca nu am camparat nimic deocamdata insa am vorbit pentru constructia acestuia cu un baiat care detine o geamgerie si care a confectionat mai multe insa nu are decat sticla de 6 mm.ca si dimensiuni m-am gandit la 900,L450,h450...stiu ca nu prea e ok.dar baiatul mi-a spus ca il probeaza si il cunoaste daca sunt probleme ,(daca se curbeaza sticla),il tine 2 zile cu apa,si oricum nu vreau sa il umplu.ii mai pune si coltare din aluminiu,cat despre dublarea fundului a zis ca nu e necesara ca nu la lipituri cedeaza ci pe mijloc.Multumesc pentru atentie si astept sfaturile voastre si baiatul meu a promis ca nu ii mai VITAMINIZEAZA

am mai citit dar cele mai multe acvarii sunt puse cu spatele la perete pe cand la mine latimea e cam mica si sar putea sa nu dea asa bine...va cer sfaturi
Multumesc