[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ciprian savescu
Forum Index » Profile for ciprian savescu » Messages posted by ciprian savescu
Pana la urma l-am facut din sticla de 6 80/37/h45 si pot sa spun ca e f bine realizat si se comporta ff bine.Nu mai stiu exact cata apa are,dar cred ca undeva la 120 litri.Am ascultat sfaturile pentru incepatori si am inceput cu vivipari 3-4 perechi si acum am si o gramada de pui,cei mai abili care au scapat de parintii lor. Am si melci (probabil din plante) si imi doresc in continuare un mascul de betta dar mai astept sa creasca puii de vivipari si sunt curios cati pesti o sa am pana la urma in acvariu,ma gandesc ca se va ajunge la un echilibru demografic natural.
maine am drum la bucuresti si poate am timp sa intru la hornbach sa-i cumpar ceva plante..
https://picasaweb.google.com/102723211277884560154/December5201102
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
Acvariul este gata!!!
As vrea sa incarc o poza dar nu reusesc
Multumesc de adresa ,am calculat si la dimensiuni:80,37,45 cm,e cam la limita,dar acu depinde de omu'cu executia care speram sa faca treaba buna. Problema e daca sa-i pun si coltar din aluminiu (lipit tot cu silicon).?O fi de ajutor? sau daca sticla nu se sprijina pe toata suprafata ei si sta suspendata 5 mm pe coltare ,nu face burta?
Rog Admin sa inchida pentru ca e greu sa primesti sfaturi de la mai multi useri,probabil ca incepatorii sunt un fel de paria..sau nu stiu de ce dezinteresul acesta este prezent.Totusi am remarcat un interes pentru se a face afaceri din acvaristica si nu vorbesc la cum s-a facut pana acum,imbucurator de altfel,ca acest hobby ia usor usor avant si la noi,dar ca si cu agrcultura,sau orice vrem sa facem in tara asta(nu are legatura cu politica ci cu felulnostru de a rezolva lucrurile),nu o sa mearga decat mai tarziu pentru ca acvaristii nu sunt uniti si nu fac fata importurilordin Asia si din Ungaria.Pe de alta parte acesta pasiune poate aduce multi bani,daca crescatorii s-ar orienta catre tarile din est:Ucraina,Moldova,sau alte posibile piete
Stima
sa inteleg ca nu a gasit geam de 8 sau..,,diferenta de pret fata de cel de 6 nu se merita,,,?,oricum multumesc pentru stradanie.TOTUSI UN SFAT :SA-TI VEZI DE SCOALA TA !
noile dimensiuni sunt 80/37/45
Chiar imi place ideea ta si pesti alesi ar fi alegerea ideala mai ales ca ar fi si mai putin de munca,dar vreau in acvariu si un capitan,un sef,de echipa,sau mai degraba un autoritar,o vedeta,mi-ar placea 1 mascul betta+2-3 femele,bineinteles cu multe plante,15-20 neoni,si in plus sanitari si melci pomacea
scuze de space care nu prea mai functioneaza cum trebuie
este o varianta de setup dar maiastept si alte pareri
sa aud ce parere au si ceilalti...sau daca unul dintre noi da un sfat celorlalti trebuie sa ne oprim aici?
cred ca pana la urma il construiesc dupa latimea tejghelei adica 37 cm.reduc si din 90 la 80 si h 45 cred ca e ok
Va salut pe toti.E clar ca pana nu intrebi nu te descurci oricat ai citi alte posturi.Tin sa va multumesc tuturor pentru sfaturi si raspunsuri si concluziile pe care le-am tras sunt:
-nu renunt la dimensiuni -totusi m-am gandit sa fac un fel de cutie - un fund - la aceeasi culoare cu blatul de pe bar,cu margine in care sa intre fix acvariul
-o sa vad cum fac si imi iau un filtru exterior - SAU aici v-as intreba daca merge unul facut in acvariu ,din sticla,si ce ar trebui sa pun in el?
-cred ca o sa-i trebuiasca intarituri si daca ma ajutati cu sfaturi as sti ce sa-i zic omului maine cand o sa- dau o comanda ferma,sau daca nu stiu mare lucru o sa ramana sa il faca cum stie el
-la aranjamente si pesti o sa ma gandesc cand il las la ciclat
-totusi as putea sa reduc 10 cm din lungime daca asta contribuie semnificativ la rezistenta lui
-la restul ma voi gandi pe etape
Multumesc
crap sau caras auriu nu vreau ...sun frumosi dar fac mai multa mizerie,in schimb as fi foarte incantat daca din cele cateva perechi ar iesi pui,,filtru de burete mai maricel dar mascat de o planta

Mi-ar placea palnte inalte,macar una care sa-mi acopere buretele,ca na e inceput de drum si e cheltuiala..
ma gandeam sa-i fac capac din lambriu pvc,am vazut un post interesant si vrea sa ma chinui,sper sa reusesc.
nu e ingust?apa nu il ingusteaza si mai mult?
Multumesc de raspunsuri ,m-am gandit sa pun ceva pe blatul pe care vreau sa-l asez,extrudat plus lambriu sau ceva dar as dori sa nu se observe,si in continuare nu stiu cum apare(vizual vorbind),pentru ca ma uit la el si de la masa si cand stau in fotoliu ,deci nu pot sa-i pun fundal
Baiatul are acum aproape 14 ani,treaba cu vitaminele a fost acum vreo 8 ..,deci nu imi mai fac griji,ce ma ingrijoreaza e sticla care mi se pare subtire,dar alta nu gasesc in Targoviste decat la comanda si dubleaza pretul,nici alte accesorii nu prea ...cred ca nu e f multa cerere
Am glumit cu vitaminele,treaba e serioasa ca de 2 saptamani nu mai am stare,darstiu ca trebuie aranjat totul cu rabdare,de aceea va intreb?
multumesc pentru raspunsuri.totusi daca il fac de 37 ,cu apa nu o sa para prea mic?

Forum Index » Profile for ciprian savescu » Messages posted by ciprian savescu
Go to: