Message |
|
|
 |
|
Multumesc mult de informatii si de poze!
|
 |
|
asa aveam si eu impresia. Cred ca o sa iau aceste leduri http://www.tme.eu/ro/details/hpr8c-48k5bf_wp/led-uri-de-putere-5w/huey-jann-electronic/hpr8c-48k5bfwpcb/#. cam cate leduri imi trebuiesc tinand cont cam am si cele doua nenoane? Cam ce intensitate luminoasa trebuie sa fie in acvariu? astea au cam 90 lumeni bucata~7000 milicandeli ?
|
 |
|
Cu ocazi sarbatorilor( am facut rost de bani  ) ) vreau sa fac un upgrade luminii acvariului consider ca este cam slaba, corali cresc destul de greu iar paitra vie se inverzeste.... Ma gandeam sa pun pe capac banda/benzi de leduri. Am achizitionat 2 tipuri de bezni(pentru teste) insa luminia nu mi se pare indeajuns chiar daca inconjor de 2 ori neoanele.Pareri despre aceasta banda ( http://www.led-uri.com/banda-led-rgb-smd5050-60bucmetru/).Sau o sa cumpari leduri separat si am sa le "unesc" eu. Astept pareri critici linkuri

|
 |
|
Am vazut la mine in acvariu 3 melci mici(3-4 mm) insa au disparut.Pana la urma cred ca o sa iau prin comanda
|
 |
|
Chiar nimeni nu are 2-3 melci?
|
 |
|
Multumesc de raspuns. Am vazut acel post insa urmatoare comanda se face in ianuarie... Sper sa gasesc, daca nu am sa comand de acolo
|
 |
|
Doresc sa cumpar 3-4 melci (in functie de buget  ) pentru avariu meu de 100 de litri. Specii:Nassarius, Turbo fluctuosa, Trochus sp
|
 |
|
Buna seara. Vreau sa va multumesc foarte mult pentru gestul pe care l-ati facut. Sunt la inceput de drum, dar intr-adevar sunt foarte pasionat. Fragul pe care l-am primit de la Dvs. imi infrumuseteaza acvariul si sunt foarte fercit ca il am. In weekend voi posta cateva poze pentru a va arata cat de mandru sunt de el  Mii de multumiri.
|
 |
|
Ai pm
|
 |
|
8 kg de nisip este deja cam mult pt un acvariu de 54l.. acuma depinde cum vrei tu sa arate.Eu in 100 de l am 7 kg (spartula de coral)... pastreaza mai bine bani pt piatra vie skimmer medi filtrante eventual sump...
|
 |
|
Pai el astazi a venit la bucurestisi am cumparat de la el doua fraguri de organ pipe. si vroiam sa schimb unul din el pt a avea o mai mare diversitate 
|
 |
|
salut ai drum prin bucuresti?http://imageshack.us/photo/my-images/822/img2984ijfr.jpg/ ma intereseaza si pe mine acest frag ofer la schimb un organ pipe coral.
|
 |
|
Cum spune si titlul cumpar orice speci de melc(de preferat Turbo fluctuosa sau alta specie impotriva algelor) sau crabi impotriva algelor
|
 |
|
Inca caut piatra vie doar ca este prea scumpa asa ca voi apela la un plastic pentru o perioada de timp...
|
 |
|
Totul a fost in mare graba deoare el in seara aceea trebuia sa plece din tara... si nu am avu timp sa ma documentez(sump,gauri in acvariu etc...) dar sper ca usor usor sa le fac pe toate  daia am venit si la voi pe forum 
|
 |
|
Salut! Ma cheama Sorin si am 19 ani. Sunt din bucuresti. In momentul de fata am 3 acvarii: doua de apa dulce (70l si 40l) si unul de apa sarata. Acesta din urma este inca la inceput si nu a fost luat in calcul sa fie facut pt apa sarata, doar ca am primit de la un prieten o pereche de pesti clovn, o domnisoara si o mica bucatie de piatra "vie". Dac? am intrat în hor?, joc pân? la cap?t... Am achizitionat un skimmer nac qq, o pompa de valuri, 5 kg spartura de coral, 5 kg de sare Dupla.
Medi filtrante: folosesc un filtru JBL i80 (cu toate ca stiu ca nu este bun insa nu imi permite bugetul altul).
JBL PhosEx Ultra carbune activ JBL SilicatEX. (caut matrix dar nu gasesc...)
Sunt la inceput cu acvariul cu apa sarata.... Mi-as dori foarte mult sa il dezvolt, insa in acest moment nu dispun de prea multi bani (deja costul acvariului depaseste 1000 de lei). Orice sfat si orice ajutor este binevenit!
Va multumesc.
|
 |
|
pana acuma acvariul ma costat in jur de 1200 ron si nu prea mai am asa de multi bani de dat si pe piatra vie de aceea am deschis acest topic pt a incerca sa gasesc la un pret la mic. probabil o sa il las asa gol pt o perioada... Multumesc pt ajutor
|
 |
|
Am actualizat datele... iar cei de la coralis sunt destul de scumpi 85 de ron kg de piatra vie... la reef inca nu am fost dar o sa ma duc zilele astea... inca astept oferte si aici pe forum
|
 |
|
chiar nimeni nu are nimic de dat? parea gol acvariu si nu imi place sa ma uit asa la el si chiar vreau sa pun ceva in el. magazine de unde pot cumpara daca pe forum nu are nimeni?
|
 |
|