[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Niro
Forum Index » Profile for Niro » Messages posted by Niro
Doresc sa cumpar piatra vie corali cam orice se poate pune intr-un acvariu marin de 100 de litri.Sunt la inceput si orice sfat/ajutor este bine venit
O sa incerc sper sa functioneze.ca sa sacap de bule ce trebuie sa fac? singura solutie e sumpul?
Multumesc pentru raspuns insa teava este deschisa la maxim. ma gandesc sa dau o mica gaura mai jos pentru ca atunci cand scot teava nivelul apei din skimmer scade simtitor doar ca nu vreau sa pierd garantia... chiar nu stiu ce sa fac...bureti aceia sunt pusi de mine de la un alt filtru el vine doar cu un burete destul de mic(cel care se vede in video)
De 4 zile am cumparat un nou skimmer nac qq pt acvariul de 100l.Problema consta in faptul ca spuma umple prea repede cupa colectoare cu toate ca skimarul este ridicat la nivel maxim.o alta problema este nivelul ridicat de bule pe care il scoate in apa(din cate am inteles nu sunt bune pentru pesti)un video cu skimerul lasat putin mai jos:http://www.youtube.com/watch?v=x7ciKepp9gg.Ce parere aveti sa il returnez si sa cumpar un alt model de skimmer?A costat in jur de 260

Forum Index » Profile for Niro » Messages posted by Niro
Go to: