[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: emil_gl
Forum Index » Profile for emil_gl » Messages posted by emil_gl
little nemo wrote:daca reusim sa ne intalnim sambata ...., ceva pesti iti voi putea da eu !!

Merci f mult. Raman dator vandut.
rally wrote:hahahaha
esti tare...
cati ani ai?
m-am referit la sectiunea de pe forum
uita-te cu atentie, si vei gasi topicul

Merci ptr sfat tocmai am vazut ca va intalniti si cred ca as veni si yo daca se poate si nu deranjez pe cineva. Iar la ani presimt ca sunt mai mic decat tine(dumneavoastra). Am doar 20 ani si mia intrat acvaristica in sange
rally wrote:ok
urmareste sectiunea de intalniri saptamanale (proaspat initiata) de la "carciuma" , si daca ne intalnim in weekend, rezolvam. ieftin, mult si bun....

Care carciuma ?si ora
As cumpara yo ca sunt tot din Galati dar as dori niste plante mai ieftine daca ai. Sunt incepator si nu ma complic sa dau banii pe plante scumpe si apoi sa moara din cauza mea. Daca ai ceva mai ieftin si mai nepretentios cumpar yo
M-am cam grabit si am gresit locul . Tocmai miam dat seama ca am gresit dar era prea tarziu. Cat despre sfatul tau cred ca e foarte bun. Merci pentru sfat si pentru faptul ca miai mutat mesajul acolo unde trebuia.
Cumpar plante si apoi pesti. Am un acvariu de aproximativ 35l si am nevoie de niste plante si pesti. Daca se poate sa fie mai ieftine decat pretul pietei. Stau in Galati.

Annotated by betta: Cererile/Ofertele acvaristice au sectiunea lor dedicata. Nu mai posta in alte parti. Cu vremea asa e oricum exclus ca cineva sa iti poata expedia plante/pesti din tara . Vezi ca se pare ca aveti o oarece comunitate acvaristica galateana (incearca pe la ei cu cate un PM).

Forum Index » Profile for emil_gl » Messages posted by emil_gl
Go to: