Message |
|
Vandute, se poate inchide.
|
 |
|
Masa este noua, facuta la comanda din pal de 3,6cm, foarte rezistenta. Dimensiuni: 62L x 32l x 70h
Capac acvariu 60 x 30 MP cu un neon folosit foarte putin arata ca nou.
Pret 250 ron impreuna. Nu se vand separat.
0723176665
|
 |
|
Va multumesc mult pentru sfaturi ... cred ca cel mai bine o sa il fac din sticla de 10  sa fiu mai sigur ca oricum diferenta de pret nu este prea mare. In cazul acesta 60 x 30 x 50 din sticla de 10 mm nu cred sa mai fie nevoie de intarituri. Voi ce ziceti?
|
 |
|
Daca il faci de h50 si sticla de 8mm nu ii mai pui intarituri, o sa aibe o micutza burtica dar slabeste el
Tocmai de asta va intreb, ca nu as vrea sa slabeasca
Probleme cu lumina nu imi fac pentru ca nu vreau sa tin in el plante si estetic nu ma deranjeaza forma lui cu h 50 cm.
Ma intereseaza din punctul de vedere al rezistentei bazinului cum sa il fac.
|
 |
|
Dupa o pauza luata in acvaristica m-am hotarat sa revin si sa imi fac un bazin nou, pentru inceput unul destul de mic.
Am un capac de acvariu cu lungimea 60cm si latimea 30 cm si vreau sa construiesc un bazin cu o inaltime cat mai mare posibil pentru acest capac. Mentionez ca nu o sa tin in el plante pretentioase care sa necesite lumina multa.
Ma gandeam la 50 cm inaltime, (60L x 30l x 50h) un volum de aproximativ 90l.
Este riscant la dimensiunile de 60L x 30l sa il fac inalt de 50 cm ?
Se poate realiza din sticla de 8mm sau este mai indicata sticla de 10mm?
Sunt necesare intariturile longitudinale sau in H, eventual fund dublu (stiu ca volumul de apa este mic dar inaltimea este destul de mare si presiunea la fel ma gandesc)?
|
 |
|
Vanduta.
|
 |
|
Pompa de aer foarte silentioasa recomandata pentru acvarii cu o capacitate de 250-600 L.
* Foarte silentioasa datorita noii tehnologii.
* Siguranta si calitate excelenta.
* Valva si membrana elastica patentate Silaflex.
Pompa este noua in cuitie.
Pret: 100 ron
|
 |
|
Acvariu Juwel Record 60 cu suport si toate accesoriile : filtru intern, incalzitor, neon, termometru, substrat pietris fin 2-3 mm negru, cateva plante si pesti: cory, ancistrusi si xifo.
Pret: 300 ron
|
 |
|
Rezolvat. Se poate inchide.
|
 |
|
Acvariul are L:100cm l:50cm h: 40cm, din geam de 10mm.
Vand doar acvariul, fara alte accesorii si nu asigur transport.
Pret : 200 ron
|
 |
|
Vreau sa cumpar acvariul+suport, se poate vinde acum sau trebuie sa mai astept ?
|
 |
|
Mai este de actualitate anuntul? Sunt interesat de punctul 4.
|
 |
|
Daca cineva le doreste le dau gratis. Rog un moderator sa mute anuntul la donatii.
|
 |
|
Sa inteleg ca modificarile pe care vreau sa le fac nu isi au rostul?
Credeti ca la cum este realizat acum acvariul nu exista riscul sa cedeze?
|
 |
|
Am un acvariu de 200l (100L, 50l, 40h) facut din geam de 10, cu intarituri longitudinale sus.
Acvariul nu a mai fost plin cu apa de aproape un an si acum as vrea sa il amenajez din nou dar inainte de asta ma gandeam sa il modific putin pentru mai multa siguranta.
Se pot pune fund dublu si niste intarituri transversale sub cele longitudinale si nu deasupra lor (din cauza capacului)?
Geamul pentru fundul dublu ma gandeam sa il lipesc cu silicon in interiorul acvariului peste geamul ce reprezinta acum baza. Este necesar sa tai surplusul de silicon dintre baza si celelalte geamuri (cam 1 cm) sau aplic silicon in continuarea lui?
Stiu ca acvariul este destul de rezistent si acum dar nu vreau sa risc si de aceea prefer sa il mai intaresc putin.
Astept sfaturile si parerile voastre.
|
 |
|
Dimensiuni intre 8 si 12 cm, au mai putin de 1 an.
Pret 100 ron toate 6.
YM: d1a7n
|
 |
|
Te intereseaza 5 tilapia? Au cam 10-15 cm, daca vrei da-mi un pm.
|
 |
|
Sau cu alte cichlide americane care ajung la dimensiuni mai mari.
|
 |
|
Schimb un echinodorus mare, peste 30cm cu citrinellum pui sau mai mari nu conteaza.
|
 |
|
Pestii rezista fara probleme cateva zile fara mancare, NU trebuie sa le pui multa mancare cand pleci pentru ca atunci faci mai mult rau, mancarea neconsumata la timp strica apa si apar o serie de probleme.
|
 |
|