[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rodoselada
Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
Foarte frumos bazinul, iar Scalarii sunt superbi.
Primul aranjament e foarte ok.
Multumesc Artur, inca nu e gata de o poza finala, in ultimile 2 saptamani am inceput sa maresc intensitatea luminii, dar in scurt timp sper sa fie gata.
Renunta la buturuga, mai multa te incurca si asdeaza pietrele ca aici

image
Multumesc Ocean!
............................

image
Culori

image

image

image

image

image
Foarte frumos, ca de obicei.
Am renuntat la Twinstar 600E si acum folosesc Aquas Metal X 600 , temperatura de culoare 7500K.

image

image

image

image

image

image
..............................

image
...................................

image
........................

image
.............................

image
.....................

image
Poza facuta azi.

image
La marine, #rezist e legat de rezistat tentatiei de-a face cumparaturi din impuls. Cum ar zice englezul, "resist".

Eu la cumparaturi sunt campion, iar #rezist e legat de rezistat fara sa nu cumpar ceva tot din impuls .
Atunci sa creasca plantele! stiu, e usor sa vorbesti dupa margine, dar asa vad eu hardscap-ul.
Multumesc! in cazul asta la fiecare reset am sa te intreb
Mie imi place.

Multumesc!

Ce nu inteleg e titlul.

La momentul respectiv era vorba daca sa continuii sau nu, acesta fiind setup-ul din acel moment am hotarat sa-l numesc asa.

Si cum ai convins pestii sa stea in centru pentru poza.

Referitor la pozitia pestilor la e locul lor preferat, nici nu cred ca ar avea altul
Ma refer la tot hardscap-ul, acel decor facut de tine, in aranjamentul actual e ca nuca in perete, nu-i vad rostul acolo.
Personal ma asteptam sa fie piesa principala de decor, sa fie inconjurat de stanci cu crengi care coboara printe stanci acoperite partial cu moss sau ceva gazon.

Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
Go to: