[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rodoselada
Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
Glossostigma elatinoides

image

Ludwigia arcuata

image

Pogostemon erectus

image
O singura obiectie la Jungle Book, nimic nu se leaga, te poti supara pe mine dar asta e opinia mea. Referitor la pesti eu nu as baga Zebre.

Despre restul stiu ca nu ai avut si nu pot comenta.
Lumina 12ore, stropit cu apa de 2 ori pe zi,.
Asasinul v-a vina pomacea, cu beta poti tine nu e nici o problema.
Multumesc frumos Ocean.
Multumesc.
Multumesc Gabi.

Tin minte ca mi-ai zis, aveai in gand sa faci ceva asemanator.

Multumesc Gabriel.
Inca nu are o forma definita, inca bijbii cu el dar in final o sa iasa, acum vazand poza stiu ce trebuie sa fac, am gresit in cateva locuri dar reglez.

Multam de urecheala
la asta, am scos din partea superioara de lemne din dreapta pentru un flow mai bun.

image

image

image
Pe asta l-a gasit dracii de cate restart-uri a avut parte, dar in final sunt foarte multumit de cum arata.

Saptamana I

image

Saptamana II

image

Saptamana III

image

asta in curand va fi gata de Creme de la Creme

image
Poza tot de ieri, in asta am avut probleme cu HC-ul 9 poturi de HC s-au topit. Am urmat DSM separat intr-o casoleta dupa care l-am plantat, acum totul este ok.

image
O poza de ieri. Pana acum 2 saptamani arata groaznic, plin de diatome, acum schimbare totala, isi revine si sper sa fie no.1

image
Cozmastie wrote:am o nedumerire,eu am 2 cory,sunt sanse ca acestia sa scormoneasca prin scaper s soil si sa il disturbe?

Da il vor scormoni, momentan muta-i in altceva.

Oare m ar putea ajuta cineva,cum ar trebui sa procedez in cazul unei ciclari din mers?schimb zilnic de 20% apa?sa pastrez apa din acvariu in care pun pestii pe timpul restarului si dupa sa o pun la loc?sa folosesc solutia de la dennerle pt a putea pune pestii in 24h?

Cumpara bacterii, fa schimburi de apa zilnic 20-25% dupa fiecare schimb adaugi bacterii.
Te astept cu mare drag.
Multumesc Gabriel!
Foarte frumos! Eu sa fac poza la wabi nu am dormit toata noaptea.
Coming soon, ce inseamna?
Multumesc, am pus o poza si la plantate- jurnal la rezolutie mare .

Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
Go to: