Message |
|
aici e forum de acvaristica nu de rezistenta materialelor deci vorbim despre acvaristica, iar lipsa informarii paleste ca scuza pe ce zi ce trece. Daca nu accepti criticile si nu incerci sa devii mai bun nu te tine nimeni pe aici.
Iar a face ipocrit un om pe care nu il cunosti.... 
de curiozitate ,cati ani ai amice?Sper sa fie un raspuns ...sincer!
Si am inteles ca asta e un forum de acvaristica ca nu v-am intrebat cate kile are un doberman la maturiate!Deci ,daca ma-ntelegi,ceteste amice de trei ori pana intelegi ce vrea sa zica...EU :-)
Amin!
|
 |
|
lazarginel wrote:Da ,ca o recomandare pentru cei nou veniti
Cautati sa studiati mai mult inainte de a cere sau a ridica in discutie o problema de domeniul acvaristicii
Bai ,fratilor aveti calculatoare ,internet informatii sunt sute
Asa puteti sa fiti mai bine informatii
Merci omu' insa asta in teleg eu prin forum.Poate ca am nevoie de informatie rapid.Si mi-a mai simplu sa intreb p-aci.....
Oricum cred ca ma sa parasesc acest forum rapid,pt ca n-am cu cine....Multa bafta!!
Si...FIR INTINS!!!
|
 |
|
S-ajung piftie daca nu ma asteptam la altceva odata cu deschiderea forumului, in nici un caz nu vroiam eternii Pangasius in acvarii si eterna combinatie scalari + carasi  .
Pai sa n-ajungi piftie!A te da destept intr-un domeniu pe care il stapanesti foarte bine in fata unui incepator in acel domeniu,e o dovada clara de ipocrizie.E ca si cum te-as intreba pe eu pe tine de exemplu ,cate kg suporta o tigla Nimbra?
Imi pare rau,da' ma asteptam sa gasesc oameni...mai modesti...un pic.
Nu sunt fan "scalari"si nici nu-s disperat dupa acvarii,este pur si simplu un mod de a ma relaxa.
O zi buna !
|
 |
|
Da...era mijto.Un maro inchis combinat cu pietrisul natural deschis la culoare,cu plantele,iesea mijto....hmmm...ma mai gandesc,da' cred k o s-o decojesc.
|
 |
|
Mmmdaaa....seamana.Cum ce cauta in acvariul meu?L-am luat de la pet-shop!
Deci pana la urma....cu buturuga aia,sa-i scot coaja ,s-o fierb ce ...sa -i fac ...s-o arunc.. :-)
|
 |
|
D c sa scot rechinul...ma rog,e un peste care seamana cu un rechin,presupun ca asta e porecla.Este alb cu albastru.Pana acum este inofensiv,nu "mi-a ranit" nici un caras.Pai si ce pot sa mai pun "background"?Am vaz neste imitatie de piatra naturala din polistiren,sau ceva de genu,care pot s-o lipesc cu silicon....voi ce solutii aveti?Acvariul vine azi,dar,in functiune va fi probabil cam intr-o luna cand va venii si masa lui,cu restu de mobila....
|
 |
|
Si buturuga asta,era mai misjto cu coaje...Daca trebuie s-o decojesc,o decojesc ,no prblem,dar o preferam cu coaja.SI de PH apei nush ce sa zik.Tre sa-mi iau un "d-ala" care masoara ph.Momentatn,am un acvariu de 80L,cel mare in care urmeaza sa bag buturuga e pe vine....
Si apropo...daca tot v-am prins,sa nu mai deschid alt topic, :-) un "background" cum fac?Am polistiren ,daca cu ce "sa-l dau" sa arate mijto?Il modelez il aranjez,da cu ce sa-l dau ...-
|
 |
|
N-am decojit-o!S-o decojesc?Referitor la pesti... :-) 12 carasi,un gurami,un rechinash si 5 sanitari.Cam multi nu?Oricum viitorul acvariu o sa aiba in jur de 260 L.Stiu....tre sa mai dau din carasi...asta e.
|
 |
|
Va salut !I'm the new guy.... :-)
A...dap.Pai am si eu o nelamurire.De curand,am facut rost de o buturuga pt noul meu acvariu,exact cum o vroiam eu,din lemn de visin,in forma de Y,bla bla bla,am fiert-o de cateva ori,nu mai stiu excat cat,ideea e ca nu mai pluteste.Care e faza cu taninul,ca ma vazut c a apa s-a facut maronie de la el.Intrebarea mea e daca taninul afecteaza pestii,si ce pot face.Un tip mi-a zis s-o fierb pana cand nu mai iese deloc tanin din ea,sau foarte putin,altu' mi-a zis s-o arunc si sa-mi iau una de la un pet...unu mi-a zis s-o tin in apa 2 luni ca dupa 2 luni e gata.....cam multe pareri nu?Voi ce ziceti domnilor....Ma puteti lamurii?
Va multumesc!
|
 |
|