[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rick
Forum Index » Profile for rick » Messages posted by rick
Sunt sigur Dragos. Mi-ar face placere sa-l vad live.
Fain bazin, faine animalute si pozele sunt faine ca te fac sa te gandesti cum ar arata in realitate.
The King
image

image

image
Suri arata super.
Acvariul la fel dar eu il vad in forma maxima dupa un an,doi. Ce zici ?
Un acvariu de f.fain,spor.
Superb. inclin sa cred ca intr-un an de zile va deveni acvariu marin favorit pentru mine.
Doamne ajuta Chrys. Multumesc pana acum nu a fost nici o problema. Sper ca pana vii in tara sa pot deosebi si b/f.
Ce se vede in filmulet sunt doua generatii si mai ii am pe primii 6 in Africanfish.
Ma bucur ca va plac pestisorii mei. In acest an se vor gasi tot anul pui.
Mimoza din pacate am pierdut-o dar intentionez sa o aducdin nou.

Au mai crescut ceva.
image
Un filmulet cu killi inapoi in Africanfish:
image
Superb, totul e atat de diferit dar se uneste si formeaza un tot unitar, un microhabitat. Cred ca este acvariul care reda cel mai identic viata dintr-o anumita regiune, dintr-un anumit habitat adica zona dintre stancarii si plaja de nisip.
Despre pesti am mai spus si nu vreau sa ma repet.
Multumesc pentru pozele cu Jalo si fimuletele cu buzatii si Lethrinops alti preferati ai mei.
Endleri clasa N
Disponibili endleri clasa N, masculi si femele.
Pretul este de 7,5lei/exemplar.
-Numai masculi sau numai femele = 10 ron.
Mentionez ca oferta "numai masculi/femele" este ocazionala. Intaietate au cei care doresc si masculi si femele.

Aici aveti dovada ca Endlerii sunt clasa N:
http://www.endlers-usa.com/viewtopic.php?t=72

Un filmulet cu endleri
http://www.youtube.com/watch?v=uWJrQR6oYz8
image
Pestii provin din importul efectuat de Fabian(@tatanka) in anul 2008 direct de la Adrian Hernandez.
Locatie-originea pestilor este Laguna de Los-Patos, lacul din nord, in apropiere de Cumana.

In curand voi avea de vanzare o noua specie de ciclide pitice, Pseudocrenilabrus nicholsi, specia vest africana cu incubatie bucala. Specia este pentru prima data reprodusa in Romania.
image
Letrinopsul este femela sigur.
Chilumba arata chiar foarte bine.
Pai sa fie si spor cu ei.
Se vede ca nu am mai trecut cam de multisor pe aici.
Pai ce sa spun coane, ai mereu un acvariu de invidiat cu pesti unul si unul.....
Abactochromisi sunt ciudatei si simpatici.
Lethrinopsi stii ca sunt unii din favoritii mei,si nu mai zic nimic.
Iar ceilalti asa cum spuneam unul si unul, fiecare cu povestea lui.
Nu ai povestit nimic de Jalo cei mari, asa ca te tin minte.
Spor si numai de bine sa auzim dar sa ne si vedem.
PS
Cred ca trebuia sa incep cu un LA MUlti ANI ATAT ACVARIULUI CAT SI VOUA!
Sa fie mereu un acvariu etalon si sa va bucurati de el.
Endleri clasa N
Disponibili endleri clasa N, masculi si femele.
Pretul este de 7,5lei/exemplar.
-Numai masculi sau numai femele = 10 ron.
Mentionez ca oferta "numai masculi/femele" este ocazionala. Intaietate au cei care doresc si masculi si femele.

Aici aveti dovada ca Endlerii sunt clasa N:
http://www.endlers-usa.com/viewtopic.php?t=72

Un filmulet cu endleri
http://www.youtube.com/watch?v=uWJrQR6oYz8

image
Pestii provin din importul efectuat de Fabian(@tatanka) in anul 2008 direct de la Adrian Hernandez.
Locatie-originea pestilor este Laguna de Los-Patos, lacul din nord, in apropiere de Cumana.

In curand voi avea de vanzare o noua specie de ciclide pitice, Pseudocrenilabrus nicholsi, specia vest africana cu incubatie bucala. Specia este pentru prima data reprodusa in Romania.
image
Multumesc ,"batrane".

Un filmulet cu puii de P. Nicholsi. Mentionez ca in acest bazin traiesc 3 generatii in pace si intelegere.
image

Cam in circa o luna prima generatie va incepe sa plece la alti stapani. Este pentru prima data cand acest pestisor este reprodus la noi in tara si puii pleaca spre alte case(cel putin din ce cunosc eu) .
Alte poze cu The King:
image
image
Pe spate vazut de sus apare o dunga roz-cupru foarte faina.Vazut lateral aceasta dunga nu este vizibila.
image
Faine pozele dar cele mai faine sunt cele cu EBJD.
Ieri in Africanfish a fost sarbatoare.Perechea de P. nicholsi s-au reintalnit dupa o pauza binemeritata a femelei. Masculul a facut un adevarat spectacol de forma si culoare pentru a recuceri femela. Pun cateva poze care exemplifica totusi prea putin spectacolul ce a avut loc in bazin.
image
image
image
image
image
image
image
image
Se pare ca femela a fost impresionata caci incepuse sa se tina dupa el.
image
image
image
image
image
Sincer imi pare rau, Sebi.
Sper ca vei ramane totusi pe forum, iar reintoarcerea cat mai curanda.

Forum Index » Profile for rick » Messages posted by rick
Go to: